Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
1003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zaman Aşımı
A
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Konu zaman aşımına uğramıştır :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahamme -- 9 Mart 2024; 11:53:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
D
10 yıl
Çavuş

11 Eylül değildi. Bu da değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Yarbay

Bu resme inandın mı Bu arada amerika kursun veya kurmasın bu tür örgütleri daima destekler. Otoritenin tek bir merkezde toplanmasını istemez ne kadar çok örgüt, ne kadar çok cephe, ne kadar çok taraf onun için iyidir.



R
10 yıl
Yarbay

yaw he he amerika,arkasında da israil var.Yoksa islam alemi 1400 yıldır gül gibi geçinip gidiyordu Mezhep çatışmaları uğruna birbirlerini tavuk gibi kesmezlerdi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

yaw he he amerika,arkasında da israil var.Yoksa islam alemi 1400 yıldır gül gibi geçinip gidiyordu Mezhep çatışmaları uğruna birbirlerini tavuk gibi kesmezlerdi

İslam alemi 1400 yıldır neden karışık ?

Kim müslümanlar arasında fitne yayıyorsa o kişi müslüman değildir. İnternette araştırın. Yakalanan Işıd militanlarının boyunlarında hep haç çıkıyor. Ceplerinde incil çıkıyor. Bunlar tesadüf değil.



E
10 yıl
Yarbay

Isidin geçmişini arastirirsaniz gerçekleri anlarsınız. Nusra cephesine neden düşman olduklarını neden Suriye'de ehli sünnet cephelerine saldırı düzenlerken rejime cılız ataklar ile gösteriş şeklinde politika izlediğini neden gazze bombardıman altındayken İsrail bize kasıtlı bi harekette bulunmamıştır ve tehlike arz etmiyor tarzı açıklamalar yaptığını Abu bekir el bahgdadinin Kimin yerine nasıl bi olayla apartopar lider seçildiğini arastirirsaniz anlayabilirsiniz. Haricilerden adam olmaz. Mobilden bu kadarını yazıyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı

İngiliz kurgusu


@R4V3N ingilizlerin şeytani zekasını biraz araştır. Adamlar çok iyi fitne sokup ortalığı karıştırıyor 1. dünya savaşıyla beraber o bölge de 1 dk boş durduklarını zannetmiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 23 Ağustos 2014; 12:08:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R4V3N
R
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

İngiliz kurgusu


@R4V3N ingilizlerin şeytani zekasını biraz araştır. Adamlar çok iyi fitne sokup ortalığı karıştırıyor

eşşek olana semer vuran çok olur.petrol fışkıran bir coğrafyada olmasalar dünyanın bir ucunda birbirlerini yeseler kimsenin umrunda olmaz zaten





@Gıda Ambarı kesin öyledir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gıda Ambarı
B
10 yıl
Teğmen

olay sadece mezhep çatışması gibi gözüksede, bu kadar ciddi para kaynağını nereden buluyor bu adamlar? arkalarında bir yerlerden destek var. yoksa bir grup şeriatçi terörist bu şekilde örgütlenme ve para kaynağına sahip olamaz diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Çavuş

herşeyde bir komplo teorisi arayıp gerçekten uzaklaşıyorsunuz



K
10 yıl
Yarbay

Amerika kurgusu değilse bile başka birinin kurgusu olduğu kesin. Adamlar bir anda parladı ve herkese kafa tutacak güce geldiler sözde. Destekçileri kesinlikle var.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
10 yıl
Yüzbaşı

Araplardan adam olmaz batılılar da bunu çok güzel kullanıyor bu kadar net. Üstün ırk alçak ırk diye birşey gerçekten var bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
10 yıl
Yarbay

O video fake bence.Kafası kesilmek üzere olan biri o kadar serinkanlı bir şekilde konuşma yapmaz.Kesme sahnesini de göstermemişler.Amerika da hemen açıklama yapıyor öldüğünü doğruladık diye.



G
10 yıl
Yüzbaşı

Oturduğun yerden okuduklarina nasil guveniyorsun herşey bir kurguysa, ama sana sunu diyim, natoda görevli emekli bir amcayla konusmustum, Amerika değil tr ve İsrail ortakligi ile lubnanda özel olarak yetiştirilmiş bir grup bunlar, suriyedeki besar esad karsitlarindan bir grup olarak doğuyor sonrasında desteklerle irakta da orgutleniyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Teğmen

IŞID şuanda suriyenin yarısını ve ırakın yarısını ele geçirmiş durumda. daha 1-2 sene evvel IŞID diye bir örgütten kimsenin haberi yoktu. Şimdi binlerce kişi.

Sorular ?
1 - Binlerce kişi nasıl bir anda bir araya geldi ve 1 sene bile geçmeden adı sanı duyulmamış bir örgüt bu kadar çok militana sahip oldu ?
2 - 1 tek silah bile almak normal bir insan için çok zor iken bu örgüt bu kadar ağır silahları (uçak savar, mg3, havan, bomba vs vs) nereden aldı ?
3 - Bu kadar silahın parasını nereden buldu ?
4 - Bu kadar silah o kadar karışıklığın arasında nasıl içeri girdi bu kadar militana nasıl organize bir şekilde dağıtıldı ?
5 - Koskoca ordular bu adamlarla neden savaşamıyor ?
6 - IŞID militanlara dikkat edin hepsinin altında aynı AMERİKAN 4x4 leri var. sanki fabrika bunlara çalışmış. okadar araç nasıl toplu satın alındı ve oraya nasıl götürüldü ?
7 - Ben mezheplere karşıyım ama mezhepleri iyi bilirim. 70 civarı mezhep var. Hiç bir mezhep keyfi olarak bir kişinin (kafir bile olsa) kafasını kesmeni caiz görmez. Hatta bu vahşiliktir. Bunların islami kaynağı nedir ?
8 - Sancakları peygamberimizin mührü. Bu size hiç enteresan gelmiyormu ? İslam dünyasında en çok kullanılan sembol olması ?
9- Bu adamların derdi madem islam, ozaman yanı başındaki israille neden uğraşmıyor ?

daha çok sorum var. Çok çok fazla. Bunların hepsinin cevabını ben biliyorum ama sizde araştırın.

Bu örgüt dünyaya İslamı karalamak için kurulmuş daha önceki kurulan örgütler gibi bir örgüttür. Tıpkı el-kaide vs gibi. Amerikanın bu en eski klasik taktiğidir. Önce bir islami örgüt yaratır. Daha sonra bu örgüt amerikan vatandaşlarının hayatını tehdit eder. vahşet yapar. Amerikada artık kendini savunacağını söyleyip oraya girer.

Tıpkı petrol ülkelerine girdiği gibi. Tıpkı elmas yatakları olan afrikaya girdiği gibi. tıpkı madeni bol afganistana girdiği gibi.



G
10 yıl
Binbaşı

Kur'an'da münafıkların o kadar fazla geçmesinin bir sebebi var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.