Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iş yerinde hep kavga ediyorum
N
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Zamanında çok asosyaldim.Askere gittikden sonra yaş 26 oldu.Dedim kendime bir çeki düzen vereyim çalışmaya başladım yaklaşık 2 ay olacak.Ama gidesim yok herkesle iyi geçinmeye yardımsever olmaya çalışıyorum ama bu sefer ezmeye çalışıyorlar sürekli laf atma çabasında bulunuyorlar saçma sapan şakalar yapıp kendilerini eğlendiriyorlar kendilerine hizmet ettirmeye çalışanlar var.Bende en son dayanamadım resti çektim gittim hep şikayet etmeye başladım her seferinde şikayet ediyorum şikayet etmesem belki kavga edicem.Kendi çalıştığım ortamda herkesle kavga ettim zaten toplam 4 kişilik grubuz.Bu eski çalışanlar hep müdürlere yalakalık yapıyorlar.Ben dürüstlüğümden vazgeçmiyorum ama nedense hep kaybediyorum hep sıkıntı yaşıyorum ne yapmalıyım sizce ?



G
4 yıl
Er

Yağcı olursan her türlü mekanda sevilirsin.Yoksa anlattığın gibi sürekli sorun yaşarsın.



H
4 yıl
Yarbay

yaşama hakkın mücadele gücün kadardır



İ
4 yıl
Yüzbaşı

bendede aynı problem var iş yerlerinde kendime mutlaka ama mutlaka 1 düşman yaratıyorum.o yarattığım düşmandan hep kaçıyorum konuşmuyorum muhattap olmuyorum ama olmuyor daha çok üstüme geliyor.kavga edincede çamur gibi üstüme bulaşıyor.bi türlü bu duruma çözüm bulamadım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 26 Eylül 2020; 1:4:17 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.