Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
28003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: İş Bankası Altın Gençler (İlk 30) / 5000 TL (2. sayfa)
G
4 yıl
Yüzbaşı

Nerden?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RJFischer
M
4 yıl
Er

Ülkemizde maalesef başarılı öğrenciler adeta istenmiyor. Daha doğrusu sayısalda başarılı olanlara soğuk bakılıyor. Sosyal bilimler ya da sadece fizik- kimya - matematik okuyorsa güzel destekler mevcut. Geçen yıl kuzenim Türkiye 204 cüsü oldu. Cerrahpaşa tıp seçti. Babasının üzerine tapulu 30 yaşında bir daire var, emekli maaşı var diye burs alamıyor. Oysa şu an lise 11 de okuyan ikiz kardeşleri ve kendisi zor durumda. Bu genç istanbul gibi yerde ne yapacak ? Ya tarikatların yada aşırı sol örgütlerin eline düşecek. KYK yurdu çıktı ama nerede ? Ümraniyenin dağında. Okula tam 2,5 saat .



M
4 yıl
Er

Yabancı ülkeden bizim ülkemize devlet burslu öğrenci getirileceğine kendi başarılı gençlerinin elinden tutması gerekiyor. İş adamları dahi burs verme işini şova dönüştürüyorlar. Mülakat adı altında kendi görüşüne yakın olanı seçiyor, diğerinin ihtiyacı ne olursa olsun ilgilenmiyorlar. Bu gençler bu şartlarda okuyarak bir yerlere geldiğinde devlete ve topluma iyi gözle bakmıyorlar. Çünkü , kendilerine değer verilmediğini düşünerek onlarda diğerlerine değer vermiyorlar.



M
4 yıl
Er

Bugün saat 15:30 ödül töreni başlayacak. Bize atılan sms de saat 14:15 de kadıköy den servis kaldırılacağı yazıyordu. Saat 15 oldu halen servis yok. Kötü bir başlangıç


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Er

bakalım tören nasıl geçecek. Yarın gazetelerde haber olur sanırım.



A
4 yıl
Teğmen

derece yapılan alanda tercih yapma şartı var mı? mesela sözelde ilk 30 yaptım eadan tercih yaptım alabiliyor muyum?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Çavuş

Alıyorsun hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @almanyalidoktor
S
4 yıl
Onbaşı

Siz kaçıncı oldunuz hocam



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @meraklı06
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.