Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1066
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone X Sahiplerine Kötü Haber!Apple iPhone X’i tarihe gömdü!
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iPhone X Sahiplerine Kötü Haber!
Apple iPhone X’i tarihe gömdü!
Dün yapılan Apple Event sonrası Apple’ın yeni duyurmuş olduğu iPhone Xr, iPhone Xs ve iPhone Xs Max telefonlarının ardından artık Apple X Tarih oldu.

Dikkatli gözlerden kaçmayan aşağıda ki görselin ardından gözler Apple’ın internet sitesine çevrildi ve sonuç artık Apple iPhone X yok!

< Resime gitmek için tıklayın >

Apple her yeni lansmanında 4 jenerasyon önceki telefonunun satışını durduruyordu. Dün yapılan etkinlikte iPhone 7 satışının durdurulması beklenirken listede olması ve bunun yerine iPhone X’in listede olmaması dikkat çekiciydi.

Apple yetkilileri ile yaptığımız görüşmede artık iPhone X’un satılmayacağı doğrulandı. Sebebi ise yeni tanıtılan iPhone Xs ‘in, iPhone X ile hemen hemen aynı özeliklere sahip olduğu, arada ki farklılıkların iPhone X’un satılmasını gerektirmediği yönünde olduğu aktarıldı.

iPhone X sahipleri ne olacak?

iPhone X sahipleri ne olacak sorusunu ilettiğimizde ise gerek tamir ve yedek parça teminin gerekse Apple’ın kusursuz müşteri desteğinin devam edeceği aktarıldı.

KAYNAK



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.