Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1067
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone - uygulama indirilemiyor
İ
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

2 yıldır iPhoneSE 64GB kullanıyorum. Sürümü 10.3.3 uzun zamandır güncellemedim bilinçli eskitme yavaşlatma yaşamamak için.
1 ay önce kilit tuşu çalışmama gibi sorun yaratıyordu, bir çalışıyor bir çalışmıyordu.
daha sonra ayarları sıfırlama yaptım düzeldi.
fakat sonra appstoredan uygulama indirmeye tıklayınca kısa bir süre sonra; "uygulama indirilemiyor: tamam / yeniden dene" uyarısı çıkıyor.
15-20 defa yeniden dene tuşuna tıklayarak iniyor ama!
internette türkçe ve yabancı dilde arama yaptım. olabilecek her türlü çözüm önerisini yaptım, oto saat ayarını açıp kapatmaktan tutun, son çare denilebilecek fabrika ayarına döndürmeye kadar ama yine aynı sorun devam ediyor maalesef.
bir de fabrika ayarı sıfırlamasından sonra telefona apple id girdikten sonra icloud için 6 rakamdan oluşan bir kod oluşturmuşum onu da girmemi istiyor, ama çok denedim onu da beceremedim. Eski telefon için olan 4 haneliyi girdim kabul etti! Zira tüm şifrelerimi düzenle yazarım bir deftere ama hiç öyle bir şey oluşturmadım diye anımsıyorum demek ki yanlışım var.
kredi kartı bilgilerimi de yeniden güncelledim, zaten eksiklik-limit yetersiz olsa, banka bilginizi güncelleyin diyor ve hiç indirme dahi yapmıyor öyle bir durum da yok.
çok ince bir detay uyuşmazlık var diye düşünüyorum hesap ayarlarında ama nerede bulamıyorum, pc'de itunestan ve apple kimliklerden de baktım ama yok çözemedim.
aynı problemi yaşayan varsa yardımcı olabilirsiniz teşekkürlerimle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 30 Mayıs 2019; 23:20:46 >