Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
5719
Tıklama
1
Öne Çıkarma
iphone 5s wifi sorunu tuhaf bir sekilde çözüldü
Y
8 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba arkadaslar yaklasik 6 aydir iphone 5s kullaniyorum ablamin eski telefonuydu ve 6 7 ay cekmecede beklemis bir telefon devraldim. Ilk zamanlar wifi gidip geliyordu bazen 1 hafta calismasina karsin 3 -5 gun calismiyordu bu sekilde giderken en son bir gitti tam 4 ay wifi olmadan telefon kullandim. Bu sure icerisinde 20 kusur telefoncu gezdim (izmit-istanbul) bana tamiri icin verilen en dusuk fiyat 150 oldu ve tamirinin bir risk unsuru oldugunu soyledi hepsi ve tamirden sonra telefon calismama ihtimali oldugunu soylediler hatta bazi telefoncular hic o ise girmediklerini ilettiler. hal boyle olunca ben de vazgectim yaptirmaktan ki zaten kime sorsam bu telefon max 300 eder dediler her neyse gecen evde kanepede yatarken bir anlik bir seye sinirlendim ve telefonu yaklasik 2.5 metre mesafeden duvara firlattim ve ön yüzü ile duvara yapisti ve ardindan sanki patlamiscasina bir ses cikti dedim patladi telefon neyse gidip baktim sadece kirilmaz camda bir iki catlak olustu. Ama niyetim wifi degildi sadece bir seye sinirlenmistim. Yine ayni gun adapazarinda carsida tuvaletten cikarken bir de arka tarafiyla cene hizasindan sert bir zemine slap diye yapisti adeta ve telefona baktigimda kameranin oldugu beyaz yerde baya bir catlak ve arkada cesitli cizikler oldu. O gece eve gittigimizde telefonun isigini biraz kisayim dedim ve bir de baktim wifi koyu gri degildi hemen actim ve baglanmayi denedim baktim baglaniyor cok sevindim ve yaklasik 3 haftadir sorunsuz bir sekilde wifi calisiyor. Ne oldu bilmiyorum fakat darbelerle alakali oldugunu dusunuyorum baska bir fikri olan varsa lutfen yazsin ilerde ne olur telefona ne olduda bir anda calismaya basladi wifi ozelligi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirtakli -- 27 Eylül 2016; 13:56:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yarbay

Wi-fi angeni tam olarak bahsettiginiz kameranin da bulundugu beyaz yerde. Antenin kablosunun anakarta takilan ucunda bir temassizlik vs olabilir ve telefon dustugunde tekrar aklo olmasi gerektigi gibi soketine girmis olabilir. Bu sadece bir tahmin. Sonuc olarak sikintisiz kullaniyorsaniz ne mutlu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl
Er
Konu Sahibi

ins. oyle olmustur ve bidaha bozulmaz eyv kardes.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Binbaşı

Benim iPhone 6 ,i cepte yamuldu telefonun sim kartının ordan bastırınca 2 gün sağlam gidiyordu sonra servis yok diyordu bikerede ekranın ordan bastırdım yamuk olan tarafı ittim telefon düzeldi 1 haftadır servis yok demiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl
Er
Konu Sahibi

ve bu sakat telefonlari bize 3-4 bin gibi komik rakamlarla iteliyorlar. Bence cok basarililar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Teğmen

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Arkadaşın dediğini denedim masaya vurdum telefonun orasını. Düzelsin diye vallahi düzeldi yeminle.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.