Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
582
Tıklama
3
Öne Çıkarma
iPhone 14 etkinliği de canlı olmayacak: Apple, kayıtlara başladı
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

iPhone 14 etkinliği de canlı olmayacak: Apple, kayıtlara başladı



Covid-19 salgınının başlamasından bu yana Apple etkinlikleri canlı izleyiciler eşliğinde gerçekleşmiyor; bunun yerine önceden kaydedilmiş videolardan oluşan sanal bir etkinlik izliyoruz. iPhone 14 etkinliğinde de bu değişmeyecek. iPhone 14 ve Apple Watch 8’in tanıtılacağı Eylül ayı etkinliği de canlı gerçekleşmeyecek.



Ayrıca Bkz.iPhone 14 nasıl olacak? Muhtemel iPhone 14 Pro Max özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi



Yeni iPad ve Mac'ler Ekim'de



İddialara göre, Apple Eylül etkinliği için bölümleri kaydetmeye başladı. Bloomberg’den Gurman’a göre ilk etkinlik, iPhone 14, iPhone 14 Pro ve Apple Watch 8’e odaklanacak. Ekim ayında gerçekleşecek ikinci etkinlikte şirket, yeni iPad ve Mac serisine odaklanacak.



iPhone 14 Pro öne çıkacak



Apple, bu sene mini modeli tanıtmayacak; onun yerine daha büyük ekranlı (6.1 inç) iPhone 14 ve 6.7 inç iPhone 14 Pro ile karşımıza çıkacak. Apple, ilk kez bu sene Pro modellerin donanımını daha yüksek tutacak. 48 megapiksel kamera, her zaman açık ekran (always on display), A16 Bionic çip, hap ve delik çentik (hole punch) ekran dahil iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max modeline özel olacak.



Apple Watch 8 "Pro modeli" yenilikçi olacak



Apple Watch tarafında da Pro ayrımı olacak. Watch 8’in Watch 7 tasarımıyla gelmesi ve yeni sensör, yeni tasarımın Watch Series 8 Pro’ya özel olması bekleniyor. Daha büyük ekranlı pro modelin spor ve aktivitelere yönelik darbelere, hareketlere ve yoğun antrenmanlarda tere karşı çok daha dayanıklı yapıda olması bekleniyor.



Ayrıca Bkz.Apple Watch Series 8 özellikleri netleşiyor: Titanyum kasa Pro modeline özel olacak



iPhone 14 ne zaman tanıtılacak?



Apple etkinliğinin Eylül ayı başlarında gerçekleşmesi bekleniyor.




Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/08/07/apple-starts-work-on-iphone-14-apple-watch-series-8-event-video

 Haberi Portalda Gör

iphone 11 den sonra takip etmeyi bıraktım. Öncesinde en azından alabilme ihtimalimiz vardı ama artık imkansıza yakın. Alabilecek olan şanslı azınlığa şimdiden hayırlı olsun. Belik bir resimlerine...
Yoruma Git
Yorumun Devamı fendur - 2 yıl +15
F
2 yıl
Binbaşı

iphone 11 den sonra takip etmeyi bıraktım. Öncesinde en azından alabilme ihtimalimiz vardı ama artık imkansıza yakın. Alabilecek olan şanslı azınlığa şimdiden hayırlı olsun. Belik bir resimlerine bakarım o kadar yani. Mağazalarda bile elime alıp bakmıyorum ne çıkmış diye. Evet işlerin iyi gitmeyeceğini düşünüyordum da bu kadar kısa sürede bunların olacağını hiç tahmin edemezdim.




S
2 yıl
Binbaşı

Fakirler ve orta direk artık alamayacak iphone yıllardan beri zengin telefonuydu ama memur bile alabiliyordu TL değerli iken şimdi alması için kredi çekmesi gerekiyor 14 serisinden sonra almak için 40-50 bin tl gözden çıkarılması lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Binbaşı

Tl değerli değül, dolar değersiz İken diyelim biz ona. Tl çok uzun zamandır değerli olmadı.





Bu mesajda bahsedilenler: @seyhmus21
D
2 yıl
Yarbay

maymun çiçeği virüsü salgını olunca... covid-19 bunu tetikledi...




B
2 yıl
Yarbay

Bence zaten sanal etkinlikler, geçişler, müzikler canlı etkinliklerden daha güzel, fakat en son etkinliği beğenmedim sıkıcı idi.2021 bahar etkinliği, hani şu mor iPhone 12, Airtags ve M1 iPad'in tanıtıldığı etkinlik muhteşemdi işin doğrusu. Tanıtım videoları da süperdi. Umarım o kalitede bir etkinlik görürüz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.