Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
3254
Tıklama
1
Öne Çıkarma
iOS 5 - Kurulum Sırasında Takıldı !
P
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar önce iPhone ekranı simsiyah sabit kaldı yükleme esnasında ve klasik 3014 hatası verdi iTunes. Daha sonra ekran böyle kaldığı için usb'den çıkarıp home+sleep tuşuna basarak usb kablosu ile iTunes'a bağlanın ekranı geldi telefonda. Bağladım. iTunes kurtarma modunda olan bir iPhone algıladı dedi tamam dedim. Sonra yine denemede 3014 hatası verdi. Bende hazır bu moddayken shift+restore yapiyim dedim. Sonuç olarak yükleme ekranına geldi. Ama sıkıntı şu ki telefonda şu anda yükleme yüzdesi çubuğu %60 civarı dolu ve iTunes "iPhone firmware'i geri yükleniyor." diyor ama hiç bir ilerleme yok. Yaklaşık 10 dkdır telefon bu şekilde. Ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar?



P
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

P
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İ
13 yıl
Yarbay

kardeş cihazı kapatmaya çalış kapanırsa dfu modda aç restore çek düzelir belki diğer türlü sevis


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay

apple sunucularında sorun var o yüzden 4 saattir bekliyorum



F
13 yıl
Çavuş

aynı problem bende de war napcam bilemiyorum 3014 hatası firewall la alakalı oldugunu söylyüor apple ama kapadım herşeyi hala aynı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Çavuş

apple sunucusu diyosunuz ama update indi direk hata veriyor biraz mantıksız değilmi inşallah dediğiniz gibi genel bi durumdur


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
13 yıl
Çavuş

oldu bariz serverlarla alakalı onca şey yaptım millet yazmış onu yap bunu yap gereksiz ama rahatlatıcı :)



P
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar şansımı denedim kabloyu söktüm iPhone zaten hemen eski iTunes'a bağlayın ekranına dönüp kapandı, bilgisayar da aynen kaldı. Sıkıntı iTunes mış. Aslında sıkıntı Windowstaymış. Windows Update yapmıştı erteledim ondan sonra makine bi saçmalamıştı. Daha sonra notebooku baştan başlattım ve tekrar denedim. İlk denememde yine 3002 hatası aldım ve sonraki tekrar denememde sonuca ulaştım. Microsoft'u ve Apple'ı iyice andım bu akşam :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.