Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
177
Tıklama
1
Öne Çıkarma
internet üzerinden para kazanma
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Hepinize merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere herkes internet üzerinden nasıl para kazanırım gibisinden aramalar yapıyor ve düzgün bir şekilde birşey bulamıyorlar, ama internet üzerinden artık para kazanabilirsiniz nasılmı size önericeğim 2 tane site var 1. sitem kripto para kazandırıyor 2.sitemde normal bir şekilde para kazandırıyor size vereceğim siteler tamamen güveninlidir uzun süredir açık olan sitelerdir.

1.RollerCoin 
Bu site tamamen kripto para üzerine kurulmuş bir sitedir siz bu sitede oyun oynadıkça enerjiniz artıyor ve enerjiniz size hızlıdan bitcoin doge gibi kripto para üretimi sağlıyor ve oyuna para yatırarak tabiki isterseniz madencilik işini biraz daha hızlandıra biliyorsunuz para yatırırsanız afk kalarak para kazanıyorsunuz yok ben para yatırmak istemiyorum oyun oynayarak enerji sağlamak istiyorum derseniz de o zaman afk kalmadan üretime başlarsınız  linke basarak siteye kayıt olup denemeye başlaya bilirsiniz

2.Coin Birds
Bu site daha kolay bu sitedeki amaç tavuk alıyorsunuz ve tavuklar size saat başı yumurta veriyor ve bu yumurtaları satarak altın biriktiriyorsunuz bu altınlarda dolara veya Euro'ya çevirerek gerçek paraya dönüştürüyorsunuz tamamen güvenilirdir 2 seneye yakın bir süredir bu site açık ve ödemeleri anında yapıyor kendim kefilim tavukları alın istediğiniz zaman oyuna tekrardan girerek yumurtaları satın yumurta durmuyor sürekli üretiyor ve sizde üretilen yumurtaları satıyorsunuz buraya basarak siteye gidip kolay bir şekilde kayıt olabilirsiniz 

Evet arkadaşlarım ben size nasıl para kazanılır konusundan yardımcı olmak istedim çünkü bende yıllardır internet üzerinden bu tür araştırmalar yapıyordum ve sağlam 3-4 tane anca bulabildim ama bu siteler gerçekten sabır gerektiriyor sabır ederseniz emin olunki para kazanırsınız kendinize iyi bakın seviyorum sizleri.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARDEvelat -- 22 Eylül 2021; 23:17:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.