Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
50
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet hızının zamanla düşmesi
P
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yurtta kalıyorum. Wifi ile internete bağlanıyoruz. Bir dosya indirirken ilk olarak hızımız 800-900 kbps civarında olurken birkaç saniye içerisinde kademe kademe düşerek sıfıra kadar geliyor ve en iyi ihtimalle baytla indiriyor. Bu durumun sebebi nedir acaba? İlk 5-10 saniye içerisinde hızlı olan bu interneti nasıl stabil hale getirebiliriz? Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propadien -- 25 Kasım 2021; 21:34:18 >

M
2 yıl
Yarbay

Sadece belirli bir kaynaktan indirme yaptığınızda oluyorsa o kaynak sıkıntılı olabilir ama bütün indirme linklerinde o sıkıntı var ise yurt belkide indirme işlemini önlemek için modem içinden bir ayar yapmış olabilir. Kesin bir şey diyemem tabi.

Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Genel olarak böyle bir sorun var hocam. Benim de aklıma dediğiniz gibi bir durum geldi ama örneğin gece 1-2'den sonra indirme hızı yükseliyor. Düzenli olarak bunu değiştirdiklerini sanmıyorum, o sebeple konu açma gereği duydum.

Teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Maxpayne53
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.