Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
358
Cevap
20907
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: INTEL ARC Serisi [ANA KONU] | [XeSS-TSMC6N-PCIE4] (3. sayfa)
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

imâ ettiğiniz gibi bir durum sözkonusu değil

Şu ana kadar gayet söz konusuydu fakat mesajım sonrası (kısmen de olsa) iyileştirmeler olduğunu görüyorum. Artık bahsedilenler gibi durumlar mı yoksa farklı durumlar mı var sorusunun cevabını; bi' anda ortadan kaybolmayıp (bi' anda ortaya çıktınız için) yazılarınızı devam ettirirseniz hep birlikte görmüş oluruz.

quote:

Ek: mesaj geçmişimi araştırdığınıza göre ürünlerin/hizmetlerin ana konularında firmayı olumsuz eleştirdiğim mesajları da görmüş olmalısınız; Ryzen 7000 konusunun son sayfaya bile giderek görebilirdiniz. Seçici algıyla baktığınızı ve beni görmek istediğiniz yerde görüp böyle bir sonuca vardığınızı düşünüyorum. Benim forumda kimsenin mesaj geçmişini yoklamışlığım olmadı, ama sanırım normal bir davranış haline gelmiş.

Mesaj geçmişinin yoklanması gibi bi' durumdan hiç bahsetmedim. Benim açmış olduğum ANA KONU'lardaki yorumlarınızdan bahsettim ki birçoğunu da yukarıda sıraladım. Sizin anlayışınıza göre doğru görünen durumlar dışarıdan öyle görünmüyor olarak ilettim (''ama ekmeğimi Türkçe değil İngilizce ve Almanca konuşarak kazandığım için...'' diye de sıralamışsınız ya hani). ''Normal bir davranış haline gelmiş'' kısmıyla anlatmak istediğiniz nedir o da muallakta kalmış. Anladığım kadarıyla başkaları da size bu açıdan yüklenmiş? Kaldı ki (tekrar edeceğim üzere) benim yapmış olduğum mesaj geçmişi araştırmak değildir. Zaten şunun şurasında ne kadardır açmış olduğum konulara yorum yazıyorsunuz? Son birkaç sayfada tüm yazılanlar görülebiliyor.

Her neyse ilk başta da söylediğim üzere; kısmen de olsa iyileştirmeler olduğunu görüyorum. Yazılarınızı paylaşmaya devam ettikçe (olumlu-olumsuz olarak) durumlar netleşiyor olacaktır.





Şu aşamada çok da uzatılacak bi' konu değil. İlla bu konu hakkında bir şeyler yazmak istiyorsanız lütfen ''PM'' seçeneğini kullanalım. Zira ilk iki mesaj ne kadar içerisinde bulunduğumuz konuyla alakalı olsa da bu mesajdan itibaren konunun dışına çıkmış durumdayız.




Bu mesajda bahsedilenler: @3Korner1Penaltı
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.youtube.com/watch?v=8pFCd76eV0U&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

D
3 yıl
Yarbay

İntel adına sevindirici bir geliştirme.Bana kalsa dx9 u mimari anlamda ciddiye almamalarında sorun yoktu ama piyasa adına konuşursak hala dx9 azda olsa oynanan oyunlar var.Çok ciddi artış sağlamışlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @REDSTONE
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

N
3 yıl
Yarbay

1 - 3d mark puanları oyun performansını yansıtmaz kartın performansı bu kadar;


< Resime gitmek için tıklayın >


2 - Darboğaz işini hiç anlamamışsın yada bilmiyorsun. GPU %99 kullanırsa darboğaz yok demektir, gpu kullanımı düşerse cpu darboğaz yapıyor anlamına gelir. Yani olması gereken GPU'nun %99 kullanmasıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Ocak 2023; 0:34:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ROG55
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

R
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi