Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Instagram özel mesajları web uygulamasına da getirecek
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Sosyal ağ platformları arasında en önemlilerden birisi haline gelen Instagram, etkileşimi arttırmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi de web uygulamasında özel mesaj testleri başladı.


 


Testler başladı


 


Instagram ilk dönemde doğrudan mobil platformlara önem vermiş ve web platformunu geri planda bırakmıştı. Yavaş yavaş gönderileri görebilme, yorum yazabilme, beğenme, fotoğraf yükleme, IGTV ve paylaşma gibi pek çok özellik web uygulamasına eklendi.


 


Ayrıca Bkz.AirPods kulaklıklar dönemine göre Apple’ın en çok satan ikinci ürünü oldu

Bununla birlikte uzun süredir özel mesaj özelliği web uygulamasında eksikti. Sızdırılan görseller Instagram’ın bu konuda da çalışma yaptığını gösteriyor. Uygulama hem web hem de mobil web sürümlerinde özel mesaj göndermeye olanak tanıyacak.


 


Instagram’ın bu hamlesi Facebook’un tüm platformlarındaki mesajlaşma modüllerini bir araya getirme projesinin adımlarından olabilir. Instagram hali hazırda Direct adında bağımsız bir mesajlaşma uygulamasını da test ediyor.


 

 Haberi Portalda Gör

S
5 yıl
Binbaşı

Aman ne büyük bir girişim sapık veled dolu kullanmıyorum o yüzden takipçi kascam diye +18 sayfa aciyor resim yüklüyor türkü cavuru şaka gibi




İ
5 yıl
Yarbay

Güzel olur telefonu şarjda kullanmaktan kurtarır. Masaüstünü mobilden çıkarsalar daha iyi olacak. Masaüstünde giriyorum hiç bir artısı yok. Mobilden daha kötü özellikleri kısıtlı.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.