Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
488
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Instagram mavi tik
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Instagram da çok az takipçisi olan hesaplar mavi tik almış ve bunlar test hesapları tik almayı bilen var mı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Teğmen

İnstagrama mail gibi bir şey atılıyordu sanırım ama kimlik fotosu da isteniyordu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 22 Kasım 2020; 14:42:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Yüzbaşı

Bu test hesaplarına örnek vermek gerekirse http://instagram.com/jahuitest3 hesabına göz atabilirsiniz. Bu hesap gerçekten Instagram tarafından test için oluşturulmuş bir hesap ve şifresi de her kullanıcı tarafından biliniyor. Ancak bu olay sadece bunlarla sınırlı değil. Alttaki videonun kapak fotoğrafında görebilirsiniz fake hesaplar için bile bu mavi tik işlemini gerçekten yapabilenler var. Mavi tiki yapan fake hesaplar genelde kapatılıyor ancak nasıl yaptıklarıyla ilgili detay maalesef ki bilinmiyor. Video'da 0 takipçiyle bile mavi tik almış hesapları görebilirsiniz.
Videoyu izlemek için tıklayınız



Y
geçen yıl
Er

Postegro Lili Web, kullanıcılarının İnstagram’da gizli profile sahip hesapların hikayelerini anonim olarak izleyebilmesine ve bu gizli profilleri görebilmesine olanak sağlayan ücretsiz bir yazılım olarak dikkat çekmektedir.

Bu özelliklerin yanı sıra kullanıcıların İnstagram’da görüntülemiş oldukları video ve fotoğrafları cihazlarına en kaliteli ve en kolay şekilde indirebilmelerini de sağlayan bu uygulama sayesinde kişiler, gerek bu videoları cihazlarında depolayabilmekte gerek İnstagram hesaplarında tekrar paylaşabilmektedirler.
Özellikle Web Postego Lili sayesinde, İnstagram’da diledikleri kişilerin hesabını anonim bir şekilde stalklama imkanına erişmenin mümkün olması sebebiyle bu uygulamayı pek çok kişi günümüzde severek kullanmaktadır.



U
geçen yıl
Er

Mavi Tik Emoji Kopyala yaparak mavi tik alamıyor muyuz ya?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.