Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır ? (2021 Güncel)
S
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Instagram hesap dondurma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda resimli olarak anlatacağız. Bazı sebeplerden dolayı instagram hesabınızı geçici olarak dondurabilirsiniz. Geçici olarak kapatma denilen bu işlemle instagram hesabınıza tekrar giriş yapana kadar hesabınız kimse tarafından görülmeyecektir.

Instagram hesabınızı kapatmak istiyorsanız ancak tamamen silmek istemiyorsanız hesabınızı dondurabilirsiniz. Instagram hesabını dondurduğunuz zaman instagram hesabınız görülmez olacaktır. Telefondan veya bilgisayardan tekrar giriş yaptığınız zaman instagram hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.

Yanda bulunan linke tıklayıp instagram profil düzenleme sayfasını açın. Instagram Hesap Dondurma Linki

Karşınıza Instagram Profili Düzenleme sayfası açılacaktır. Sayfanın en altında bulunan “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” linkine tıklayın.

Açılan onay sayfasında hesabınızı neden silmek istediğinizi kutucuktan seçip şifrenizi girin ve altta yer alan Hesabı Geçici olarak Kapat butonuna tıklayın.

Artık instagram hesabınız dondurulmuş olacaktır. Siz instagram’a tekrar giriş yapana kadar hesabınız, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenileriniz gizli olacaktır.

Instagram hesabını kalıcı olarak silmektense geçici olarak dondurmak daha mantıklıdır. instagram hesap dondurma konusunda sorun yaşıyorsanız yorum kısmından bize iletebilirsiniz. Instagram hesap dondurma





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckgzr -- 15 Kasım 2022; 16:16:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
A
2 yıl
Onbaşı

Arkadaslar TElEFONDA ve BİLGİSAYARDA instgram hesabını nasıl donduracagınız EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE ADIM ADIM anlattık. Çok faydalı bir yazı oldu. Hesa dondurmak icin bu yazı size cok yardımcı olacak:
https://web-tasarimci.com/instagram-dondurma/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.