Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
217
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İnsanca yaşamadıktan sonra yaşamanın da bir anlamı yok gibi
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir insan miladi dolmuş 30 yıllık bir arabaya 2 yıl hadi bilemedin 4 sene biner daha sonra o adamın yeni çıkan en azından orta segment bir arabaya binmesi hakkıdır.Bu ulkede hersey luks oldu en kötü idare eder bir telefon 2500,25k den aşağı motosiklet yok,araba almak zaten hayal.E bir insan istediği şeyi alamıyorsa karın tokluğuna çalışıyorsa o insanın köleden ne farkı kalır ? Eski mısır köleleri'de karın tokluğuna çalışıyordu kalacak yer ve ekmek günümüzden farkı yok.Böyle Yaşamında bir anlamı yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 7 Ocak 2021; 22:49:37 >

E
3 yıl
Yarbay

5kya kadar calisanlar boşa çalişiyor 3k alsin az iş yapsin daha iyi 2k ile birsey yapilmaz. 2. Olarak ortadirek diye birseyde kalmadi eskiden 10 20k arasi orta direkti suan cok rahat 30 40k arasi ve kac kisi kazaniyor bu parayi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şuan ki şartlarda tek yaşayan kişinin minimum maaşı bile 6k olmali




Bu mesajda bahsedilenler: @Adoring
N
3 yıl
Moderatör

Eski Mısır kölelerin yaşamı diğer kölelerden aslında daha iyi ve o piramitleri vb inşa eden insanlar sanılanın aksine köleler değil, ücretli emeğin bir parçası olan işçiler. Mısırlılar tanrı Horus addettikleri krallarına bu şekilde hizmet ederek dinsel ve ahlâki bir misyonu yerine getirdiklerine inanırlardı ve köleleri mülk sahibi insanlar olabilirlerdi. Ancak tam bildiğimiz anlamda olmasa bile antik Mısır da defalarca kez ağır enflasyonlardan, oligarşilerden ve gelir dağılımı bozukluğundan çekmiştir binlerce yıllık uygarlık tarihi boyunca. Antik Mısır muhtemelen en uzun ömürlü kültür ve uygarlıklardan birisi Çin ve Hint uygarlıklarıyla beraber.

Türkiye için konuşacak olursak bugünler geçer ama ne üzücü ki koca bir nesle yazık oluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 8 Ocak 2021; 11:51:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.