Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
592
Tıklama
4
Öne Çıkarma
İnsan Hayatı Sudan Ucuz Bu Ülkede
B
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.iha.com.tr/aydin-haberleri/nazillide-zincirleme-trafik-kazasi-2-olu-5-yarali-2406570/

Kırsal yollarda araç kullanmış herkesin atlattığı bir tehlike var biliyorsunuz.
Hayalet traktörler ve arkalarına bağlanmış tarım makineleri...

Arkadaşımın babasının kullandığı araç, arkasına balya makinesi bağlı traktöre arkadan çarpıp karşı şeride geçiyor. Karlıdan gelen iki araca daha çarpıyor.

Traktörde döner lamba yok. Balya makinesinde de reflektör... Sonuçta torun görmeye giden Ahmet Amca ve Kübra Teyze öldü . Diğer araçlardan 5 kişi yaralı. Biri 8 aylık.

Adamlar , bayiden aldıkları sıfır traktördeki uyarı ışığını bile söküyor. Projektörle tavşan avında , tüfeğe engel olur diye.

Peki bunlar olurken , jandarma ve polis ne yapıyor?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Koylerde akrabasi olan herkesin en az 2 tanidigi bu sekilde hayatini kaybetmistir. Yolun 2 tarafindaki tarla kendisinindir pat diye cikar digerine gecer.

Koylu zihniyeti iste bir de guzelleme ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TheCaliph_ - 5 yıl +7
A
5 yıl
Yüzbaşı

mlsf kotu bır durum. radar vs ceza ile ugrasacaklarına keske daha onemlı ıslere yogunlassa polısler dahaa ıyı olurdu ama msf pamuk ıplıgıne baglı durumdayız bu ulkede



T
5 yıl
Yarbay

Koylerde akrabasi olan herkesin en az 2 tanidigi bu sekilde hayatini kaybetmistir. Yolun 2 tarafindaki tarla kendisinindir pat diye cikar digerine gecer.

Koylu zihniyeti iste bir de guzelleme yaparlar gariban edebiyati bitirdi bu ulkeyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı

Bunlar olurken jandarma ve polis saçma sapan tuzak yerlerde çevirme kurup genç erkekleri çeviriyor ehliyet soruyor. Başka bir b*k yaptıkları yok. Ceza yazma yok, istediğin gibi terörist gibi araba kullan hiçbir şey olmuyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.