Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
837
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İngilizce nasıl öğrenilir??
M
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

İngilizce öğrenmek için başlangıcın nasıl olması gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyiz?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Z
geçen yıl
Binbaşı

ne kadar bildiğinize göre başlangıç kısmı değişir?



1
geçen yıl
Çavuş

eğitim setiyle



K
geçen yıl
Teğmen

gramerler önemli



@
geçen yıl
Yarbay

kitap cümleleri ezberleyerek öğrenilir. konuşarak sadece sipariş alırsın. yada kısa konuşarak muhabbet durur.

fakat kitap cümleleri ezberlersen muhabbet açabilirsin.

hatta kız kaldırma cümleleri ezberle



X
geçen yıl
Yüzbaşı

K
geçen yıl
Er

beyler selamm öncelikle kardesım umarım sana bir faydam dokunur bende senin gibi nasıl ing öğrencem nerden başlicam bilemiyodum iş için vs öğrenmek istiyodum sonra bir akradasımın sayesinde konusrak öğren diye bi site kesfettim biraz bakındıktan bi deniyim bakalım dedim o şekilde başladım ders almaya valla simdi hergün arkadasıma teşekür ediyorum yani senin ben nerden basliyim ne öğrencem vs diye kafanı yormana gerek kalmıyo kardesim seçtiğin hoca ile birlikte seviyene göre planlıyorsunuz her şeyi bence hala arayıştaysan mutlaka bir bak derim ben



E
geçen yıl
Er

konusarak öğrenle kolayca öğrenirsin hocam :d



M
geçen yıl
Er

İnternette o kadar çok kaynak varki anlatamam. YouTube Haluk Tatar , Udemy kursları özellikle Elif Balayı tavsiye ederim.
Bana sorarsan en iyi İngilizce öğrenme taktiği Dinlemek , Taklit etmek kısacası konuşmak. Aynı bir bebeğin ailesini duyup taklit etmesi başta yanlış olsa da zamanla Dilini geliştirip oturtması gibi.

İmkanın vardır yoktur bilemem ama Preply diye bir platform var İngilizce öğretmenlerinin olduğu şahsen onu kullanıyorum memnunum. İlk ders için %70 indirim sağlayan link veriyorum sana eğer ders almak istersen Öğretmenini seçip yeni bir maille dersi satın alırsan bana da yardımın olmuş olur. Şuan en ucuz öğretmen saatlik 22 TL den başlıyor 8000 küsür öğretmen var fiyatlar değişkenlik göstermekte gönlüne göre bulup başlayabilirsin. Unutma ne kadar iyi grammar de bilsen Telaffuz olmayınca olmuyor maalesef. Öğrenirken konuşmayada gayret et.


Linki açtıktan sonra %70 indirim yazısını göremezseniz linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırınız.


https://preply.com/tr/?pref=NTEyMDAwNg==&id=1673166297.974131





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet413441 -- 8 Ocak 2023; 16:41:35 >

B
geçen yıl
Er

"preply.com" deneyebilirsiniz. Başlangıç ve orta düzeyde olupta ingilizce öğrenmek isteyenler için güzel bir platform. Öğretmen, gün ve saat seçip değiştirebiliyorsunuz. Dersler 50 dk. Kendinizi bağlamak durumunda değilsiniz. İstediğiniz kadar ders alabiliyorsunuz. Bu durum gayet avantajlı. Çok başarılı öğretmenler mevcut ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Avrupalı ve Amerikalı olanların saatlik ücretleri yüksek olabiliyor. Ama Güney Afrikalı ve Hint olup gayet güzel aksana sahip öğretmenler mevcut ve gayet uygun saatlik ücretlere.

Aşağıdaki linkten %70 indirimle kayıt olup, ilk dersi çok uyguna alabilirsiniz. Bu mükemmel bir fırsat bence. Deneme yaptıktan sonra beğenirseniz devam edebilirsiniz. Ben bu şekilde ilerledim.

Aşağıda %70 indirim linkini bırakıyorum:

Link:

https://preply.com/en/?pref=NzY2MTMxOA==&id=1673843009.381155



E
geçen yıl
Er

kardesim selamm, ben de senin gibi nereden başlayacağımı bilmediğim bi noktadayım sonradan konuşarak öğren ile tanıştım senin seviyene göre onlar dersleri ayarlıyor bence kafan karışıksa mutlaka bak derim ben çünkü ben cok faydasını gördüm
burdan bakabilirsin direkt hatta umarım işine yarar kankam
https://www.konusarakogren.com/?utm_source=instagram&utm_content=dm&utm_medium=social&utm_campaign=formdoldurma



M
geçen yıl
Teğmen

Bence önce biraz gramer öğrenip sonrasında full kelime yoğunlaşmak lazım, yeterli kelimen olunca da grameri fullersin.



M
geçen yıl
Yüzbaşı

referansçılar reklamcılar üşüşmüş yardımı bile para kazanmadan yapamıyoruz ne bu kokuşmuşluk.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.