Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
821
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İmei Kayıt Hakkında
A
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ekim ayında yurtdışına çıkacağım. Aralık ayı gibide başka bir ülkeden telefon gelecek. Bu ekimdeki giriş çıkışımla aralık ayında gelen telefonu kayıt ettirebilir miyim? Telefon gelirken gümrükte vs. giriş tarihiyle alakalı herhangi bir kayıt oluyor mu?



X
2 yıl
Çavuş

yaptırabilirsin evet ben yaptım



R
2 yıl
Yarbay

telefon gelecek derken,biri getirecek sanırım. Kargo ile gelmiyor, yasak.



S
2 yıl
Yarbay

Şu imei kayıt hakkında Gerçekten bilgisi olan biri varsa şu soruma cevap verse de bende doğrusunu öğrensem.. Kimse ya bilmiyor ya da herkes sallıyor çünkü her kafadan bir ses çıkıyor..

Sorum şu, avrupadan kayıtsız sıfır açılmamış kutu telefonu arkadaşa getirtsem ve onu resmi şekilde kayıt ettirip kullansam bunun bana bir Dezavantajı olur mu, olursa ne olur, getirdiğim telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum zaten.. Ve illa pasaport mu lazım resmi kayıt için nüfus cuzdaniyla kimlikle falan olmuyor mu bu kayit işi.. Ücreti 2000 3000 4000 tl diyenler var bu ne kadar.. Diyelim her şeyi halletim bu telefon güncelleme konusunda sıkıntı çıkarır mi bana veya başka herhangi yazilimsal sorun çıkarır mi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Eylül 2022; 9:55:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.