Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ilk senem sınıfımı bulamıyorum:(
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

makine okuyorum ilk senem bugün fakülteye gittim sınıfımı bulamadım bi türlü her dersin hocanın farklı sınıfı varmış sanırım, derslerin yanında sınıfın kodları yazıyo dediler. derslerin yanında TBFİZ101.7 - MAK101.1 filan yazıyo bunlarmı kodlar? Mühendislik bölümlerini kat kat ayırmışlar makine 4.katta benim derslerim sadece o sınıftamı nasıl bulucam lütfen yardım edin ./



İ
8 yıl
Yüzbaşı

Benim bildiğim kadarıyla mühendisliklerin ilk yılının çoğu ortak dersler.Yani diğer mühendis bölümündekilerle beraber gireceksiniz bazı dersleri.Onun için derslerinin hepsi 4.katta olmayabilir.O gördüğün kodlar büyük ihtimalle sınıfının kodlarıdır.Sınıfların üzerinde ne yazdığına dikkat edin o yüzden.Yarın dersin kaçtaysa eğer 1 saat önceden orada ol, öyle bulamazsan eğer yoldan geçen öğrencileri çevir sor hocam.Güvenlikçilere de sorabilirsin ama fakülten kampüsün içindeyse eğer bu şansın olmayabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
8 yıl
Onbaşı

güvenlikçiye sor evine kadar tarif eder net



W
8 yıl
Çavuş

genelde 100 kodu 1. kat 200 2. kat için vs. verilir ünv.de, 1. kat 7. derslik olmasın o.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ufukovc
G
8 yıl
Binbaşı

MAK101.1 muhtemelen MAK101 dersi 1. grup gibi bir manaya geliyor sınıf değil yani, mutlaka soracağın birileri vardır olmaz öyle şey. hocanın kendi web sayfasında da duyrulmuş olabilir.



P
8 yıl
Binbaşı

MK101.1 sinif kodu degil ders kodu.Sen fakuktenin yayinladigi ders programina bak irda sinif yaziyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Er

alakasız bir soru sorcam ama universitede ilk sene yeni kayıt yaptırdım ve gitmiycem benim okulumda açılmadı daha günler var şimdi gidip de kaydımı sildire bilirmiyim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.