Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1000
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlk Defa Kasko Gerektiren Kaza İçin Yardım!!!
B
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, ailem uzun yolda bir kaza geçirmiş, araç kontrolden çıkıp bir duvara çarpmış. Çok şükür kendilerinde bir şey yok, araç da bir tarafından epey hasar almış.
Olayın paniği ile yine de aracı çıkarıp yola devam etmişler bir süre sonra.
Olay mahallinde durmamışlar ve fotoğraf da çekmemişler.
Kasko ve araç benim adıma kayıtlı, kasko ile ilgili şimdi ne yapmamız lazım yardımcı olur musunuz?



G
4 yıl
Yarbay

Ufak hasarlarda fotoğraf+ beyan dilekçesi ile işlem yapıyorlar fakat hasar büyük olduğundan karşılamayabilir. Alkollü sürücü, ehliyetsiz sürücü vs. şüphesi oluşuyor sizin durumunuz o olmasa da.



B
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Her zaman bu şüphe var ve poliçede de net şekilde tek taraflı kazalar kapsama dahil, şehirdışında yaptırmak zorundalar şu anda, çok fazla problemle karşılaşsınlar istemiyorum. O sebeple yarın kitabına göre işlemleri yapalım istiyorum. Çamurluk göçmüş, far çatlamış, ucundan kırılmış. Teker tam solda çamurluğa sürtüyor, içeride bir şey var mı bilmiyoruz.
Yarın olay yerine gidilip kaza yapıldığı şekli ile fotoğraf, tutanak gibi işlemler yapılsa olur mu? Pek çok yerde polis tutanağı gerek diyor ama ölüm yalanma felan yok, polis geliyor mu böyle durumda?



E
4 yıl
Yarbay

aynı yere gitsinler sen de kaskoyu ara durum bu ne yapmak lazım diye. sonrasına bakarsın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Binbaşı

Kaza yaptıkları yerde Aracın fotoğrafını çeksinler. Kaskoda tek taraflı kaza olarak geçer. Tamircinizde kazayı tasvir eden bir dilekçe yazarsiniz tutanak niyetine. Kaskodan yaptırırsınız. Geçmiş olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler arkadaşlar. Yarın gitsinler bakalım, duruma göre gelişmeleri yazarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
4 yıl
Yüzbaşı

Tek tarafli kazalarda trafik polisinin veya bolgeye gore jandarmanin cagirilip tutanak tutturulmasi gerekiyordu. Umarim sigorta sirketi magduriyetinizi giderir.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.