Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
3282
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: İkinci el telefon sattıktan sonra sorun yaşamak YARDIM (2. sayfa)
Y
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

🤣🤣🤣🤣 adamsın




Bu mesajda bahsedilenler: @Burak_1912
W
3 yıl
Er

Bence boş yapmış, orijinal bataryası olunca ne olacak ki zaten en fazla 2 saat gideceği için eninde sonunda kendi de değiştirecekti. Şu orijinal takıntıları olanlara uyuz oluyorum ya sanki araba alıyorlar. Zaten bazı piller orijinallerinden çok daha iyi gidiyor. Ama eğer sen pil sağlığı %100 orijinal batarya hiç kullanılmamış imajı verdiysen o sıkıntı çıkarabilir. Adam hiç kullanmamış falan zannetmiştir telefonu. Çünkü biliyoaun pil değişince pil sağlığı azalmıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yemreak
Y
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arasada bakmıyorum artık reis geldi baktı rızasıyla aldı zorla aldırtmadık yürüsün işine arızalı vermedim sonuçta




Bu mesajda bahsedilenler: @WalterBlack
H
3 yıl
Yarbay

Yaklaşık 4 ay önce uzun süredir kullandığım gerçekten temiz olan iphone 7 plus ı sattım. Ürün ingiltereden gelmişti ve e devlette üzerime kayıtlıydı. Satmadan 6 ay önce de bataryasını yenilemiştim. Fakat ben satarken sıkıntı yaşamamak adına bir tutanak tuttum. Imei numarası rengi hafızasını içeriyordu. Adama imza attırdım kendi rızamla teslim aldım diye. Ben de attım. Daha sonra olabilecek bir olumsuzlukta telefon benim üzerimden kayıt olduğu için sıkıntı yaşamamak adına yaptım bu işi. Adama da telefonu verdim satmadan önce 1 saat inceledi iyice. Aldıktan bir kaç gün sonra yazdı bana ses tuşunda sıkıntı var falan diye. Baya bir söylendi. Bende dedim telefonu inceledin içine sinerek imzanı attın aldın. Neredeyse 4 yıllık cihaz bu sıfır gibi olmasını nedn bekliyorsun dedim sonra birşey yazmadı.



S
3 yıl
Yarbay

Ahahah olur valla :)




_____________________________

Eski kullanıcı adı: KSKgurkan



Bu mesajda bahsedilenler: @Burak_1912
W
3 yıl
Teğmen

Yıl olmuş 2021 iphone 6 telefonun pilinin değiştiğine mi şaşırmış arkadas Allahım ne günlere kaldık



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Valla bilsem söylerdim bende yalan yok ama bilmiyordum aldığı gün gidip kontrol ettirse okeyim ama 4 gün geçmiş napayım ya kendi değiştirdiyse her bok çıkar kendi kabul etti aldı 1000 liraya telefon alıyor kız gibi bekliyor herhalde zaten hatasız olarak verdim ne bekliyor anlamıyorum psikopat ya




Bu mesajda bahsedilenler: @WomenBeta
B
3 yıl
Yarbay

Bence boşuna kendini yorma ben sattigimda telefon sorunsuz problemsiz di de kontrol ettin de aldın de gül geç bilemezsin belki adam içinden işine yarayan bir parça vardı onu aldı belki orjinal ekranını cakmasiyla değiştirdi belki kamerasını değiştirdi bilemezsin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

V
3 yıl
Yarbay

Telefon numarasını gizlemiş ve piyasanın altında ilan verenleri direkt dolandırıcı filtresiyle eliyordum hocam ben



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ali®
C
3 yıl
Yarbay

ev satarken sitenin 850 li numara kullandırma hizmetini kullandım. ciddi alıcılara telefonumu verdim. milletin derdiyle uğraşılıyor mu ? adam gece 2 de sabah 7 de ne zaman canı isterse seni arıyor,mesaj atıyor. yetmiyor whatsappdan görüntülü arıyor . sabah 7 de arayım geleceğim diyor sonra bekle bekle gelmiyor. ne şerefsizler var ,satıcı olmadan bilemiyorsun işte.

gelelim teknolojiye , hayatımda bir defa 2009 da ikinci el rem sattım. adam havale parasını bana kitledi, lanet olsun dedim şimdi eskiyen işime yaramayan olunca kırıp çöpe atıyorum. satarım anasını allaha şükür oradan gelecek paraya muhtaç değilim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vjdrsjejv
V
3 yıl
Yarbay

O konuda çok haklısınız, pat diye gece 12'de arayıp sonra mesaj atan veya saat 11'de arayıp merak edip açtığım adam kusura bakma bu saatte aradım bile demiyor, gerçi o saatte arayıp özür dileyecek adam zaten en başından aramaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crow in cornfield
A
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Bu mesaj silindi.
kusura bakmayın da insanları buluşmaya çagırıp sonra uzaktan bunun tipini begenmedim vs diye telefon açıp gelemedim diyip yalan söylemekte farklı bir dolandırıcılık oluyor bana göre.

Zaman ayırıyor nerden kalkıp geliyorlar sizin keyfinize kalıyor. Bunlar iki kişi gelmiş,tipini sevmedim bakışı hoşuma gitmedi satmıyorum.


Aynı şey ekran kartından başıma geldi.Sahibinden üzerinden anlaştık git gel bekle 3 saatim gitti. Anlaştıgımız yere gittimtelefonları açmıyor ortada yok. Gittim kulubeden aradım açtı geliyorum bilmem ne yine yok.

Allah belanı versin dedim döndüm eve.Olan zamanıma ve yol parasına oldu. Buda sizin gibi birisiydi muhtemelen yada ürünü o arada başkasına sattı.

Mesela telefon satıyorsanız ugraşmayın gidin telefoncuya verin başınız agrımaz. Eşya satıyorsanızda spotçuya verin. İnsanları magdur etmezsiniz.

Bence kendinizi sorgulayın sizin yaptıgınız da dolandırıcılık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 6 Nisan 2021; 12:19:3 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
3 yıl
Yüzbaşı

Adamın birine ki bence lafta adam sıfır mi6 verdim kutusunu jelatinini açtı kartını taktı arama yaptı sonra telefonun arkasında çalarken eline titreşim gelmiş o yüzden alamam dedi. Bende iPhone var onu denedim onda da var aynı olay söyledim yok ben kabul edemem dedi aldım telefonu bastım kalayı çektim gittim. O telefonu o fiyata zaten bulamaz ben aynı hafta başka “adam” a sattım. Hatta telefonu elinden düşürmüş beni aradı üzgün dedim abi sen üzülme ben çinden getiririm sana ekran getirip adama verdim bol bol dua almışımdır inşallah. Öteki demekki haketmedi dönemin en kral telefonlarından biri olan mi6 yı 😀



N
3 yıl
Yarbay

Engelle geç hiçbi şey yapamaz yasal karşılığı da olamaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Çavuş

Hocam çoğu mağaza kutusu açılmış elektronik ürünleri elden satıldığı takdirde iade bile almıyor, bakın kutusu diyorum cihaz falan değil, adam sizin cihazın içini açmış siz nasıl güvenip bunu iade alacaksınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bugünde benim başıma geldi o telefonu sattım uğraşmıyorum zaten kabul etti gitti engelledim bende o telefonu satıp bilgisayar alacaktım bugün birisiyle anlaştım gel 9 da dedi 50₺ taksiye para verdim gittim 2 saat bekledim 20 defa aradım çalıyor bakmıyor söve söve eve döndüm suriyeliydi oda suriyelilerle iş yapılmaz başkanım




Bu mesajda bahsedilenler: @alembizim
A
3 yıl
Binbaşı

uzaktan gelecek adami niye gonderiyim.

merkezi bir yerdeyim, bugune kadar gelenler hep 15-20 dk lik yoldan geldi. uzaktan gelecegim diyene de gelme diyorum.

kimseyi de cevirmedim. birine soz verip baskasina da satmadim. cok sukur urun verdigim herkes de mutlu oldu, sonradan tesekkur eden ve cay icmeye gelen bile oldu.

dolandiricilik lafini bir arastir derim. agzina sakiz olmus belli. bugune kadar kimseyi de cevirmedigim icin alinmiyorum ama hemen saldiri moduna gecip laf sokmak icin heves etmissin. milli spor oldu bu forumda baskasina laf sokma yarisina girme.

biri bendeki urunu almaya uc kisi gelir ve tipleri serseri ise direk gule gule.

kimse kusura bakmasin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 6 Nisan 2021; 18:34:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alembizim
A
3 yıl
Binbaşı

Telefon neden paylasilir ki? Sacmalik.

Issiz sapsiz vakit bilmeyen bin tane tip ariyor.

en son mesajla telefon isteyip is vakti adam 45 dk telefonda kitledi. yok esnafim yok soyleyim yok bu isi yapiyorum.. banane kardesim. 100 tl daha dusurecek diye milyon laf anlatiyor.

her seyi gectim, serefsiz pazarlamacilar sahibinden telefon ve ismini calip digiturk, dsmart vs diyip kitliyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vjdrsjejv
B
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam o kadar çok telefon al sat yaptım ki, bir tane bozuk 5c almıştım akşamında anakartı yanmıştı. Adama da alırken abi bunun ekran titriyor diyorum senin elin titriyor diyordu. :D E haliyde 500lük olan taraf ben oldum. Sizin muhabbete gelicek olursak net bir şekilde yazıyorum para iadesi falan yapmayın. Adam bakmış orda beğendiyse bitti gitti. Ha geçen gün başıma gelen şeyi anlatayım. Laptop rami alıcaktım sahibinden benimde eve uzaktı arkadaşıma dedim ki sen alsana ben akşam senden alırım diye arkadaş alıyor whatsapptanda fotoğrafını atıyor bu mu diye bende evet diyorum. Akşam görüşüp rami alıyorum eve bir gidiyorum ram çalışmıyor. Sahibindene koyulan ramle bendeki ram aynı ama ramin üzerindeki kağıtta yapıştırıcı sanki yanık gibi bir şey vardı. Adama diyorum çalışmadı sonra orda deniyoruz gene çalışmıyor, sonra bana sahibindekiyle senin bana verdiğini kontrol edicem diyor. Sahibindekinde yanık gibi şey yok bendekinde var. İşte bazıları böyle dolandırıcılık yapıyor falan filan dedim arkadaşın sizden aldığı zaman attığı fotoğraf var Allahtan arkadaş bana çekip atmış bu sefer ben dolandırıcı konumuna düşünecektim. Sonra para iadesini alıyorum, yeni ram sipariş ediyorum n11den. :)