Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İkinci el max 50.000 TL öneri
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet otomobil almayı düşünüyorum uzun zamandır ve araştırmalarım tam gaz devam ediyor. İkinci el, maksimum 50.000 TL, otomatik vites, kazasız değişensiz boyasız, modeli minimum 2013-2014, kilometresi 80 bini geçmeyen, donanımı ve multimedya desteği iyi seviyede, dış görünüşü spor gözüken ve motor olarakta fena performansı olmayan bir araç arıyorum. Diyeceksiniz bu fiyata bu özellikler olmaz dalga mı geçiyosun, tabi ki bende biliyorum tam olarak bu seviyede olmayacağını. Fakat bu özelliklere en yakın olan ve yarın satmak istediğimde rahat satabileceğim bir araç arıyorum. Tecrübeli ve bilen abilerimden, kardeşlerimden öneriler tavsiyeler bekliyorum.



C
8 yıl
Yüzbaşı

mazda 3



L
8 yıl
Binbaşı

Ben de sizin durumunuzdayım. Aynı bütçeyle otomatik, sedan , geniş bagaja sahip,lpg uyumlu yada benzini koklayan☺,2.0 cc olmayan vergiden dolayı, c ya da d sınıfı bir araç arıyorum. Otomatik olunca şanzıman çok iyi olmak zorunda.

Listemde elantra 1,6
Avensis 1,8
Jetta 1.2
Mazda 3

Bu topik çok güzel oldu. Bakalım arkadaşların fikirleri ne olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı

Bende aynı bütçeyle araç arayışındayımm..
Aslında aklımda Dizel Focus 3 TrendX Sedan var ama 50k e bulmak zor temizini..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sağolun arkadaşlar cevaplar ve yorumlar için, sizinde ihtiyacınız varmış bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa çok iyi olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.