Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
787
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IGP F1 [Manager] [Ana Konu]
P
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Grand Prix Takımınıza Sahip Olun - kendi yarış ekibinizi kurun, canlı yarışlar ve gerçek zamanlı strateji ile online olarak multiplayer şampiyonalarda yarışın.

★★★★★ "Sanki kendi Formula 1 ekibinize sahipmişsiniz gibi." - AUTOSPORT

ÖZELLİKLER

Canlı Yarış Simülasyonu - Çevrimiçi, gerçek zamanlı ve etkileşimli bir yarış stratejisi içeren ilk motorsporları menajeri oyunu
Multiplayer Şampiyonalar – Kendi liginizi oluşturarak 32 kişiye kadar online olarak yarışın
Çapraz Aygıtlar Arasında Oynama Özelliği - Telefon, tablet ve masaüstü cihazlar arasında sorunsuz ve kesintisiz geçişler elde edin; canlı bir yarış sırasında bile!
Artırılmış Gerçekliğe Sahip Hava Durumu – Monako’da yarışırken mi? Parkurda ıslak lastik kullanıp kullanmayacağınızı hava durumuna bakıp anlık bir karar vererek gerçekleştirebilirsiniz

HAKKINDA

iGP Manager ilk olarak 2011 yılında tarayıcı bazlı bir oyun olarak başlatıldı. Artık bir uygulama olarak, oyunun her yönü geliştirildi ve revize edildi, hatta yeniden ve daha güçlü bir şekilde oluşturuldu.


Oyuna yeni başladım. Konularda göremedim. Şuan içi pek tanınmıyor. Çok zevkli bir oyun. F1 e merakınız varsa sizi saracak. Henüz 3 yarış yaptım. İlkinde 1. ikincisinde sonuncu üçüncüsünde 2. oldum.



B
7 yıl
Yüzbaşı

Link atarsanız, seviniriz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igpgames.igpManager


Link atmayı unutmuşum. Dün ki yarışta ikinciye +40 saniye fark attım. Sert lastikler işe yaradı. Eey zevkli bir oyun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 18 Haziran 2017; 14:0:52 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.