Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1083
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: İddia: Apple, Nintendo Switch benzeri taşınabilir oyun konsolu çıkarmaya hazırlanıyor (2. sayfa)
U
3 yıl
Yarbay

Konsol değil de stream üzerinden oyun oynatan bişey yapsalar mantıklı olur. Yoksa konsol dediğin oyundur, donanımı zararına satıyor adamlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
3 yıl
Çavuş

abi bir tek mario değil pokemon da lazım onu atlamışsın :D





Bu mesajda bahsedilenler: @Return to Monke
M
3 yıl
Yarbay

Oyun olmadan boş iş



A
3 yıl
Binbaşı

cloud gaming ; appletv ve kol desteğiyle yok satarlar. igame



D
2 yıl
Teğmen

Apple böyle bir cihaz yapsa dahi ya iOS ya da MacOS tabanlı olacağı için oyun desteği yavan olur ve beklediği verimi alamaz bu verimi alan şirketler yıllardır kendi oyunlarını üreten ve belirli oyuncu kitlesine sahip

Ne Switch ile karşılaştırılabilir ne de yeni nesil konsollar ile karşılaştırılabilir daha iPhone ve iPad'ler de Fortnite oynayamıyoruz siz Apple konsol yapacak diyorsunuz. Yapar, yapar ama bir PS bir Xbox bir NSwitch olamaz. Neden mi bir örnek üzerinden açıklayayım: Steam Deck'i hepimiz az çok duyduk ve en büyük vaadi nedir biliyoruz "Steam kütüphanesindeki pek çok oyunu oynatabilecek kompakt bir konsol / taşınabilir PC" tamam anlıyoruz peki Apple bu piyasaya nasıl çıkacak merak ediyorum daha oyun servisi bile tam anlamıyla yok. Bu bahsi geçen cihazın en büyük rakibi Google Stadia, Amazon Luna veya OUYA falan olur devler arenasında görülebilecek bir konsol çıkmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.