Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
icloud indirmem acı verecek kadar yavaş!
1
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar, iclouda yüklenmiş 35 gb resim/videom var ve bilgisayarımı sıfırladığım için tekrar indirmeye çalışıyorum, 10 gün oldu, geceli gündüzlü açık bilgisayarım, ve şuana kadar 5800 resimden 3000 inin indirebildik

daha indirilecek 2800 resim var ve her gece sadece 45-50 tane indiriyor bilgisayarıma!

hız testimde hiçbir sorun yok

birkaç kere icloudu silip tekrar yükledim, denedim yine ultra yavaş

işin en komik tarafı şu: ben kendi resimlerimi indirmeden önce eşimin hesabında 49.9 gb resim/video vardı, teledünya Nitro aldım bir gecelik, o gece indirme bitti. (saat 12de başladı 4te bitmiş). sabah 7de benim hesabı kurdum (nitro hızım o günün gecesi 12de bitecek, benim resimleri de indiririm diye) nitro bitti, 10 gün geçti hala bitmedi, bitmiyor

şuan başka bir evde başka bir wifi bağlantısındayım, bir gecedir burada açık ve 45 resim indirmiş durumda!

fikri olan, çözümü olan var mı? delirmek üzereyim!



1
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bugün aklıma geldi, bikaç hafta önce gecenin 2sinde telefonuma "istanbuldan sizin icloud hesabınıza girilmeye çalışılıyor" diye bir ileti gelmiş, ve ben de tedirgin olup izin verme demiştim.

şuan düşününce bunun rutin icloud yedeklemesi için bağlanmaya çalışan telefon/tabletim olabileceği akllıma geldi, acaba icloud güvenli moda gecip indirmelerin hızını yavaşlatmış olabilir mi? sadece bir teori ama başına gelen varsa belki fikir sahibi olabilir?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.