Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
140
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ibs olan var mı?
F
2 yıl
Er
Konu Sahibi

psikolojik açıdan berbat hissediyorum hastaneye gittim idrar kan ve gaita tahlili istedi hepsi temiz çıktı yakın zamanda bir daha kan tahlili ve idrar tahlili oldum başka bir sebepten o tahlillerde de bişey çıkmadı debridat fort birde pantpas diye ilaç vermişti ben sende bişey olduğunu düşünmüyorum dedi fakat nedense kendimi iyi hissedemiyorum rahatlayamıyorum bende çok inişli çıkışlı seyrediyor bazen çok az ağrıyor bazı günler şiddetlenebiliyor ilaçlarda öyle mucizevi etki etmiyor sadece karın ağrısına iyi geldiğini hissediyorum bende ishal daha baskın oluyor gaz bazen nadir olarak guruldama oluyor siz nasıl hissediyorsunuz?



C
2 yıl
Er

Çok geçmiş olsun. İshal ve gaz bende de var ve yıllardır çekiyorum. Yılların tecrübesiyle şunu söyleyebilirim ki doktorların söylediği psikolojik sebep tamamen saçmalık. Bu hastalığa yakaladığımız için bizim psikolojimiz bozuluyor. Altında fizyolojik sebep mutlaka vardır ama bulmak gerekiyor. Bende candida ve bozulmuş bağırsak florası çıktı. Şuan sıkı bir diyet ve ilaç listem var. 1.5 ay oldu başlayalı, henüz sonuç alamadım ama zaten bu zaman ve sabır gerektiren bir süreç. Benim bir de bunun için gecikmişliğim var. Umarım senin için henüz her şey başındadır ve kısa sürede kurtulursun. Candida, bağırsak florası ve gıda intoleransı için daha detaylı tahliller lazım. Biraz araştır istersen.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Binbaşı

Sizde bu tarz şikayetler ne zaman başladı acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Carpe.diemm
C
2 yıl
Er

4 yıl önce başladı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @teen wolf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.