Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
I Swear (2025)
T
4 hafta (16837 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

Swear, Tourette sendromunun ani başlangıcıyla hayatı geri dönülmez bir şekilde değişen İskoç bir adamın olağanüstü yolculuğunu konu alıyor. Zeki, komik ve futbol tutkunu bir genç olan 15 yaşındaki John Davidson'ın hayatı, Tourette sendromu doktorlar tarafından bile neredeyse hiç anlaşılmamışken, 1983'te kontrol edilemeyen ses ve fiziksel tikler geliştirdiğinde, görünüşte altüst olur. Ailesi de dahil olmak üzere etrafındaki dünya tarafından dışlandığını hisseden John, yıllarca süren göreceli bir izolasyona çekilir; kaygı, utanç ve yalnızlığın yükü altında ezilir... Artık 20'li yaşlarının sonlarında olan John, yakın zamanda ölümcül kanser teşhisi konan eski bir okul arkadaşının ciddi annesi Dottie ile tanıştığında her şey değişir. Aralarında oluşan bağ, beklenmedik olduğu kadar hayat değiştirici de olur. Dottie'nin güçlü teşviki ve sarsılmaz desteğiyle John, aidiyet, amaç ve özgüvenin kendisi için en önemli şey olduğunu keşfeder.

Tavsiye ederim. iyi film

https://www.imdb.com/title/tt31514146



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

K
4 hafta (51314 mesaj)
Yarbay

Tourette sendromu içerikli birkaç film izlemiştim keyiflilerdi. Ama isimleri şimdi aklıma gelmedi. AI yardımıyla birini buldum da diğeri aklıma gelmedi.


https://www.imdb.com/title/tt2962876/?ref_=ext_shr
Tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.