i20 ile test sürüşü yaptım 2 kere ve yakıt olarak kendi normal kullandığımda 7.8 lt ortalama yakıt gördüm 7 km lik yolda. İbiza ile test sürüşüne çıkamadım malum ankarada seat bayisi 1 senedir bulunmuyor.
i20nin artıları
-5 sene tam garanti -tam otomatik vites -uygun servis ücretleri -Bluetooth -Far sensörü - Park sensörü -Yağmur sensörü -Navigasyon -radyo dvd çalar dokunmatik ekran -lastik basınç sensörü -otomatik kararan iç dikiz aynası
ibizanın artıları - düşük vergi dilimi - 100 km de 1lt az yakıt tüketimi - deri direksiyon - yan hava yastıkları
ikisinin de fiyatları aynı 37.500 tl ibizada 900 lira daha verip esp hillholder paketi alınabiliyor. iki araç arasından hangisini önerirsiniz. i20 donanım olarak çok önde fakat onda açıkçası tek düşündüren Hyundai markası ibizanın arkasında volkswagen desteği var neticede.
yardım öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bence ibiza.Yılda 10bin km yaparsanız 1.2 motorun vergisiyle+yakıt farkıyla size en az 1000tl kazandırır.Ayrıca bence daha sportif.1000tl lik bir paketi var tekno paket sanırım mutlaka onu koydururdum ben.900 e de esp+hillholder.Onun üzerinden belki çok az daha fiyat kırarlar.39.250 ye falan gelir muhtemelen ki bence harika donanımlar,harika bir motor ve dsg.Gel gelelim çekinilen nokta belli.Ama bence bu riske girilir.Yada manuel düşünürseniz 1.4 motorlu ibiza 32.500 e esp paketi hariç diğer donanımlarla alabilirsiniz.Aradaki 6bin tl lik fark var.Vergi baştan yüksek sonra aradaki fark azalıcak.Yakıtı biraz yüksek olucak tabi ancak 7-8 sene farkı kapatır 6bintl diye düşünüyorum.
1. Hyundai i20 1.4 CVVT Otomatik Sense paketi
2. Seat İbiza 1.2 TSİ DSG Style paketi
i20 ile test sürüşü yaptım 2 kere ve yakıt olarak kendi normal kullandığımda 7.8 lt ortalama yakıt gördüm 7 km lik yolda. İbiza ile test sürüşüne çıkamadım malum ankarada seat bayisi 1 senedir bulunmuyor.
i20nin artıları
-5 sene tam garanti
-tam otomatik vites
-uygun servis ücretleri
-Bluetooth
-Far sensörü
- Park sensörü
-Yağmur sensörü
-Navigasyon
-radyo dvd çalar dokunmatik ekran
-lastik basınç sensörü
-otomatik kararan iç dikiz aynası
ibizanın artıları
- düşük vergi dilimi
- 100 km de 1lt az yakıt tüketimi
- deri direksiyon
- yan hava yastıkları
ikisinin de fiyatları aynı 37.500 tl ibizada 900 lira daha verip esp hillholder paketi alınabiliyor.
iki araç arasından hangisini önerirsiniz.
i20 donanım olarak çok önde fakat onda açıkçası tek düşündüren Hyundai markası ibizanın arkasında volkswagen desteği var neticede.
yardım öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.