Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
30
Cevap
0
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Huobi Global Borsası Huobi Token[HT] // Gateio Borsası Gateio Token[GT] [ANA KONU] (2. sayfa)

T TheLuBu Konu Sahibi
5 ay (3823 mesaj)

T TheLuBu Konu Sahibi
3 ay (3823 mesaj)

T TheLuBu Konu Sahibi
3 ay (3823 mesaj)
Gate.io USD trading competition, Share 10,000USD
https://www.gate.io/article/22297?ch=banner_USD




T TheLuBu Konu Sahibi
3 ay (3823 mesaj)

T TheLuBu Konu Sahibi
2 ay (3823 mesaj)
Yeni Haber
Gate.io & APENFT "Tribute to KAWS “ Series NFT Mystery Box Phase 4 Will Be Available Soon


https://www.gate.io/article/22686?ch=banner_KAWS




T TheLuBu Konu Sahibi
2 ay (3823 mesaj)
Arkadaşlar çin in kripto paralara karşı son zamanlarda yaptırımları çok arttı ve en son haber işin suyunu çıkardı. Çin e karşı çıkan ve ilk direnen borsa Huobi Global Borsası oldu. Lütfen Huobi borsasına üye olup HT Token alarak Çine karşı olan direnişte yardım ediniz. Yatırım Tavsiyesi Değildir. YTD

Huobi Global Borsası tarafından paylaşılan yazı;

“Değerli Kullanıcılar,

Yerel yasalara ve düzenlemelere uymak için Huobi Global, 24 Eylül 2021 tarihinden itibaren Çin’deki yeni kullanıcılar için hesap kaydını durdurmuştur.
Huobi Global, 31 Aralık 2021 saat 24:00’e (UTC+8) kadar mevcut Çin’li kullanıcı hesaplarını kademeli olarak kullanımdan kaldıracak ve kullanıcıların varlıklarının güvenliğini sağlayacaktır. Resmi duyurular, e-postalar, kısa mesajlar vb. aracılığıyla kullanıcıları belirli düzenlemeler ve ayrıntılar hakkında bilgilendireceğiz.
Huobi Global kendini her zaman dijital varlık alım satım hizmetleri sunmaya ve geçerli tüm yasaları takip ederken müşteri varlıklarının güvenliğini sağlamaya adamıştır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!

Huobi Küresel”

Kaynak:
https://www.bitcoinsistemi.com/sicak-gelisme-bitcoin-borsasi-huobi-cinli-hesaplarin-durdurulacagini-duyurdu




T TheLuBu Konu Sahibi
2 ay (3823 mesaj)
Gate.io ETF Karnavalı'na Katılın: Herkes İçin 10.000$'a Kadar Çoklu Bonus!


https://www.gate.io/article/22803?ch=banner_ETF




T TheLuBu Konu Sahibi
2 ay (3823 mesaj)
HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %30 İNDİRİM 170 USDT KOMİSYON KARTI: Yüzde % 30 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Ayrıca hediye olarak 170 USDT komisyon kartı alıyorsunuz. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 15 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 30 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'ym622223'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %30 olarak yansıyacaktır.

https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


Huobi Brotherhood Referral Code %30 Discount 170 USDT Commission Card:

A referral link shared with a %30 commission discount. You get %15 commission discount and %15 profit and 170 USDT commission card. 

Brotherhood and equally shared reference code: ym622223

https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 24 Ekim 2021; 21:16:35 >


T TheLuBu Konu Sahibi
2 ay (3823 mesaj)
Edit: Konu Güncellendi.
GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM / %40 DİSCOUNT: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece referans sahibine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır . Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''3930511'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.

https://www.gate.io/signup/3930511




T TheLuBu Konu Sahibi
geçen ay (3823 mesaj)
Aşağıdaki linkten kardeşlik paylaşımlı referansım ile üye olabilirsiniz:

KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSADA: Yüzde % 60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Ayrıca hesabınızda KCS tutarsanız %20 indirim daha alırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %60 olarak yansıyacaktır.🤗

https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


KUCOIN EXCHANGE REFERENCE LINK %60 DİSCOUNT AND WELCOME GIFT DAILY BEST EARNING ON THIS EXCHANGE: 60% commission discount and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. if you hold KCS in your account, you will receive an additional 20% discount. When registering, 'rJY7PAJ' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 60%.🤗

https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:52:22 >


T TheLuBu Konu Sahibi
geçen ay (3823 mesaj)
Gate Futures Halloween Airdrop Event, Share 100,000 USDT Başladı.




https://www.gate.io/article/23218?ch=banner_Halloween%20Event




T TheLuBu Konu Sahibi
4 hafta (3823 mesaj)
Piccolo Inu PINU Hotbit borsasında listelendi. Doge ve shiba inu 'ya kardeş. Yakında Gateio Borsasında da listelenir.

Resmi Sitesi:
https://www.piccoloinu.com
Token hakkında veriler:

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/piccolo-inu/markets

< Resime gitmek için tıklayın >
HOTBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %65 İNDİRİM Tier 4(SPOT+ETF HTB Balance 500.000+)
EN ESNEK BORSA: Yüzde % 65 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 35 Referans Sahibi, Yüzde % 30 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 65 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %35 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %30 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'AZCyoz'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %65 olarak yansıyacaktır.🤗

https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz

Hotbit Tier 4(SPOT+ETF HTB Balance 500.000+) Special Referral Code %65 Discount Rate Updated The Most Flexible Exchange

It is a shared reference link with 65% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 35% Reference Owner, 30% Registered Person Total Percent 65% equally distributed. In other words, you will earn 35% discount on the transactions you make, as well as 30% coin reimbursement for the transactions made by the referrer. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 65%.

https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz


Note: This Referral Code is Tier 4(SPOT+ETF HTB Balance 500.000+)

NOTE: My reference codes are references specially designated for me by exchanges. Some friends ask privately because your rates are too high. I wanted to contribute three or five cents to the poor with me.
NOTE: MY REFERENCE LINKS AND ARTICLES ARE NOT INVESTMENT ADVICE. IT IS ENTIRELY FOR INFORMATION SHARING, HELP AND BROTHERHOOD.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:49:32 >


T TheLuBu Konu Sahibi
7 gün (3823 mesaj)
Every Game (EGAME) coin gateio da listelendi. Samsung every game çok iyi bir proje. İleride çok iyi yerlere gelecektir. YTD(Yatırım tavsiyesi değildir.)

Websitesi : http://everygame.io/main.do

Genel Bilgiler: https://www.coingecko.com/en/coins/every-game

SAMSUNG GAMES CHAİN bünyesinde Every Game (EGAME) yararlı bilgiler ve güncel haberler bulabileceğiniz kaynak:

https://xangle.io/project/SGC/blog





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 24 Kasım 2021; 11:30:8 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.