Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
515
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Huawei, güncellediği AppGallery arayüzüyle kullanıcıların uygulamalara erişimini kolaylaştırıyor
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Huawei, güncellediği AppGallery arayüzüyle kullanıcıların uygulamalara erişimini kolaylaştırıyor



Huawei, Avrupa'da akıllı telefon kullanıcılarına binlerce uygulama ve oyunu daha kolay keşfetmelerinin yeni bir yolunu sunan güncellenmiş AppGallery arayüzünü duyurdu.Yeni arayüzde altta dört sekme bulunuyor: Öne Çıkanlar, Uygulamalar, Oyunlar, Ben. Değişen arayüzle beraber uygulamaların simgeleri de daha büyük görünüyor.



Ayrıca Bkz.Apple, geçtiğimiz yıl App Store'dan 64 milyar dolar kazandı



AppGallery'nin yenilenen arayüzü



En büyük eklemelerden biri, uygulamaları ve oyunları kart şeklinde sunan "Öne Çıkanlar" sekmesi olarak görünüyor. Bu kartlar, o uygulamanın özel sayfasına gitmeden önce uygulamaları indirmek için doğrudan erişim sağlıyor. Huawei, App Gallery'nin editörlerinin, içerikleri daha çok yerel eğilimlere ve ihtiyaçlara odaklayacağını söylüyor. Bulunduğunuz ülke içinde en çok indirilen ve en fazla dikkat çeken uygulamalar ve oyunlar bu sekmede görüntülenebiliyor.



Huawei, güncellediği AppGallery arayüzüyle kullanıcıların uygulamalara erişimini kolaylaştırıyor



Yeni arayüzle beraber gelen diğer iki sekme olan Uygulamalar ve Oyunlar, kullanıcılara daha gelişmiş ve odaklanmış bir keşif deneyimi sunmayı amaçlıyor. Huawei, kullanıcıların yorumları ve derecelendirmeleri keşfetmesini kolaylaştırmak için uygulamaların ürün sayfalarını da yeniledi.



'Ben' sekmesi içinde yer alan Hediyeler bölümünde, kullanıcılara uygulamalar tarafından sunulan avantajlar gösteriliyor. Uygulamaların sunduğu indirimlere, ücretsiz üyeliklere ve promosyonlara buradan erişim sağlanabiliyor. Ayrıca Hediyeler ve Kampanyalar özelliklerine Öne Çıkanlar sekmesinden de erişim mümkün.



AppGallery, kullanıcılarına 18 farklı uygulama kategorisi sunuyor. Bu kategoriler arasında; oyunlar, sosyal, eğlence, eğitim, haber ve okuma, fotoğraf ve video, yiyecek ve içecek, ulaşım ve biletler, alışveriş ve araçlar bulunuyor.



Aylık 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan AppGallery'nin güncellenmiş yeni arayüzü ülkemizde kullanıma sunuldu. Yeni arayüzü kullanmak isteyen Huawei ve Honor cihazları sahipleri, yine AppGallery üzerinden uygulamayı güncellemeliler.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/huaweis_app_gallery_gets_redesigned_with_improved_navigation_and_updated_featured_tab-news-47273.php

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Yüzbaşı

Boş



X
3 yıl
Teğmen

Uygulama indirip internet, yemek sepeti kuponu falan kazandığımız kampanya bitti mi



L
3 yıl
Yarbay

Eskisine göre baya güzel olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Forum olarak Huaweiyi boykot ediyoruz haberiniz yok mu?




D
3 yıl
Yarbay

Saçma çarkı kaldırdınız niye




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.