Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Htc Desire 816G ve Teleservice Değişim Hakkında.
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar.. Tam 2 ay önce Vodafone'dan taahhütlü olarak bahsettiğim cihazı aldım fakat 2 saat sonra telefon bozuldu ve lanet olasıca serüvenim bozuldu bugüne kadar tam 4 kez servise gönderildi..Her seferinde mekanik onarım yapıldı diyerek telefon geri yollandı ve servisten aldığım günün akşamı tekrar tekrarr tekrar bozuldu..
En son geçtiğimiz gün işin içine Vodafone'dan yüksek mevkili 1 müdür girdi ve cihaz Cuma sabahı 4.kez servise yollandı..Salı günü(dün) cihazın teleservice'e kaydı yapılmış ve değişim cihazı bekleniyor yazısı çıktı internetten takip ettiğimde..

Bu sabah tekrar kontrol ettiğim de çıkan sonuç şu şekilde :

< Resime gitmek için tıklayın >

tekar tamire alındı yazısını görünce kafam karıştı müşteri hizmetlerini aradım şimdi cihazınız değiştirildi birazdan kargoya verilecek dediler..Belkide çok çok uzun süreler beklenecek değişim süreci araya giren kişi sayesinde 24 saat içinde tamamlandı..

Fakat kafamı karıştıran durum pekde bilgi sahibi olmadığım SWAP olayı.. Benim gönderdiğim cihaz ile değişim yapılan cihazın İMEİ'leri farklı kontrol ettğimde yeni cihazın imei'si için ithalat yoluyla kayıtlı ürün diyor..

Bu cihaz swap vs olayları mı yoksa tamamen farklı yeni bir cihaz mı ?? Bir kaç kişi bana eski telefon ile yeni telefonun imeisini değiştiriyorlar değeri düşüyor tekrar fatura kesilip satılamaz o yüzden bayiler düşük fiyatla alır vs gibi bir şeyler söylemişti kafam karıştı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.