Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
339
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Honor V40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Honor V40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



Ağır ABD ambargoları sonrasında Huawei’nin elden çıkarmak zorunda kaldığı akıllı telefon markası Honor; yeni süreçteki ilk telefonunu duyurdu. Honor V40 yine üst seviyede iddialı olmaya çalışacak.



Honor V40 5G özellikleri ve fiyatı



Honor V40 modeli 6.72 inçlik kavisli OLED ekranında 1236x2676 piksel çözünürlük sunuyor. Çift noktalı çentik tasarımı sayesinde agresif bir ekran-kasa oranı elde edilirken arka cam paneldeki büyük kamera yuvası dikkat çekiyor.



Ayrıca Bkz.Balıklardan ilham alınarak geliştirilen robotlar, deniz araştırmaları için önemli görevler üstlenecekler



10.7-bit renk derinliğine ulaşabilen ekranda 120Hz tazeleme hızı ve 300Hz dokunmatik tarama hızı sunuluyor. DCI-P3 renk uzayını kapsayan ekranda parmak izi okuyucu da entegre olarak geliyor.



4 adet Cortex-A77 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Dimensity 1000+ yonga setinin güç verdiği modele 8GB LPDDR4x RAM ve 128GB/256GB UFS 2.1 depolama belleği eşlik ediyor. GPU Turbo X grafik hız aşırtma motoru ve Hunter Boost iyileştirme modu oyuncular için geliştirilmiş.



Honor V40 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



Arka kısımda 50MP çözünürlüğünde RYYB renk filtresine sahip 1/1.56 inçlik büyük bir sensör yer alıyor. Yanında 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve kızıl ötesi sensör yer alıyor. Paket 4K HDR timelapse, yapay zeka RAW süper portre, arka ve ön aynı anda kayıt ve 1920 fps süper yavaş çekim özellikleri sunuyor. Ön kamera ise 16MP ve 3D ToF sensörlerinden oluşuyor.



4200mAh kapasiteli bataryanın 66W hızlı şarj ile desteklendiği telefon ayrıca 50W kablosuz hızlı şarj da sunuyor. Çift SIM 5G özelliği de olan modelde çift lineer titreşim motoru ve stereo hoparlör yer alıyor. Google servisleri ile birlikte gelmesi beklenen Honor V40 için fiyatlandırma şu şekilde:



Honor V40 5G 8GB RAM+128GB kapasite – 556$



Honor V40 5G 8GB RAM+256GB kapasite – 618$




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/01/22/honor-v40-5g-with-6-72-inch-oled-screen-dimensity-1000-and-50mp-triple-cameras-launched-specifications-and-price/

 Haberi Portalda Gör

K
3 yıl
Yüzbaşı

Çöp



B
3 yıl
Çavuş

550 Dolara daha çok güven veren snapdragon serisi kullanan telefon tercih edilir. Ayriyyetten android alan kişiler özellikle garanti bitince rootlamayı tercih ediyorlar bunu en stabil şekilde android tarafında sağlayan işlemci serisi yine snapdragon. Daha bunun kamera yazılımı felan uzar gider. Mediatek dimensity serisi ile güzel bir ilerleme kaydetmiş olmasına rağmen bir snapdragon olması için önünde uzun bir yol.




D
3 yıl
Yüzbaşı

Ülkenin röntgenini çekmek gerekirse Bist yani borsaya bakılmalı 2 dolar seviyelerinde. Buda 2001 2003 yıllarındaki düzeyde. Ülkenin en büyükleri denilen firmaların piyasa değerleri ortada. Amerika borsasında işlem gören Turkcell hissesi almış olsa yarısından fazlası zarar. Onca zaman yatırım kârlılık katma değer nerede !!!



Diyorlar ya aynı gemideyiz aramızdaki fark onlar fare. Unutmayın ki gemiyi ilk terk fareler olur. Ülkenin durumunu en iyi özetleyen ANKAPARK. Terkedilmiş bakımsız harabeye dönmüş durumda.



Adamlar uzay çalışmalarıyla ülkesinin refah ve gelişmişlik seviyesini 5 10 20 ile çarparken biz hâlâ o gelsin bu gitsin derdindeyiz. Çözüm noktasında halk ne zaman "ekmek" konuşmayı bırakır "pasta" konuşmaya başlar ne zaman 1500 yıl önceki başka milletin gelenek göreneklerinden inançlarından vazgeçer o zaman birşeyler değişir.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.