Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
605
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honor Tab 5 duyuruldu: Kirin 710 yonga seti ve 5.100 mAh pil
M
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Honor, Çin'de yeni giriş seviyesi tabletini duyurdu. Honor Tab 5 olarak lanse edilen cihaz 1200 x 1920 piksel çözünürlükte 8 inç IPS LCD ekrana sahip. Ayrıca ekranını çevreleyen oldukça kalın çerçeveleri var.

 

Ayrıca Bkz.Microsoft'un Chromium tabanlı tarayıcısının yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı
Honor Tab 5 gücünü Huawei Mate 20 Lite, Huawei Nova 3i, Honor 10 Lite and Honor 8X modellerinde de yer alan Kirin 710 yonga setinden alıyor. Android 9 Pie tabanlı EMUI arayüzü ile çalışan tablet GPU Turbo 2.0 teknolojisi ile geliyor.

 


Honor Tab 5'in 8 megapiksellik bir ön kamerası var. Arka tarafında ise otofokus özellikli ancak LED flaşsız 8 megapiksel kamera yer alıyor. Bununla birlikte arka panelin üst ve alt kısmının çift hoparlörle donatıldığını görüyoruz.

 

Fiyat etiketi de belli oldu


Honor Tab 5, 4 GB'a kadar RAM ve 64 GB'a kadar dahili depolama alanıyla birlikte sunuluyor. Ayrıca depolama alanını microSD kart yuvası ile 512 GB'a kadar arttırmak mümkün. Tablet ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5.100 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

 


Honor Tab 5'in Wi-Fi modeli 1.099 Yuan (163 dolar) başlangıç fiyatı ile satılacak. LTE varyantının fiyatı ise 1.399 Yuan'dan (208 dolar) başlayacak. Şu an için sadece Çin'de piyasaya sürülecek cihazın diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı belli değil.

 Haberi Portalda Gör

M
5 yıl
Teğmen

Ipad dışında tabletleri hic beğenemiyorum tasarımsal ve donanımsal olarak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

tasarım tutunca da hepsi birbirine benziyor misal yeni çıkan telefonlar şuan gözüme hep aynı görünmeye başladı




Bu mesajda bahsedilenler: @mr.biceps
G
5 yıl
Binbaşı

pil performansına gelince ekran süresi katalog değerlerine en yakın apple oluyor ne yazıkki. 5100 mah tablete göre biraz az gibi.




N
5 yıl
Yüzbaşı

Samsung galaxy tab A w s pen 10.1 aldım kafam rahat oreo ile akıyor resmen oyun derdim yok çok nadir oyun oynarım benim işimi fazlası ile görüyor batarya dehşet günlerce bitmiyor




S
5 yıl
Yarbay

Bu kirin kim yaaaaE




K
5 yıl
Yarbay

güzel fiyat.




N
5 yıl
Teğmen

kimse artık android tablet üretmiyor. olanlarda güncel işlemci yok. misal bi snapdragon 855 ve 845 i bırak 835 li tablet bile yok piyasada



Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yüzbaşı

o SoC leri bir çok telefon firması bulamıyor. Tablet olarak da android cihazlar çok cazip değil zaten, herkesin elinde 6inch telefonlar var artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @NOSTOY
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.