Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honor Pad 7 tanıtım tarihi belli oldu
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Honor Pad 7 tanıtım tarihi belli oldu



Çerçevesiz ekranlı akıllı bilekliğini global pazara sunmaya hazırlanan Honor markası ayrıca bir tablet tanıtımı da yapacak. Honor Pad 7 alt seviye tablet modeli yarın itibariyle resmiyete kavuşacak.



Honor Pad 7 neler sunuyor?



Son dönemde tabletlere giderek artan ilgi üreticileri de strateji geliştirmeye zorluyor. Honor markası biraz daha bütçeye hitap eden tablet modelleriyle özellikle öğrenci kesiminin ilgisini çekmeye çalışıyor.



Ayrıca Bkz.Macera oyunu Pigeon: A Love Story, mobil cihazlar için yayınlandı



Honor Pad 7 modeli de bu stratejinin ürünü. 10.1 inç olduğu tahmin edilen ekran boyutunun yanı sıra çift stereo hoparlör ve USB Tip-C girişi gçöze çarpıyor. Önceki benchmark testlerinden Helio G80 yonga seti ve 4GB RAM konfigürasyonu da ortaya çıkmıştı.



Öğrenci tarafına hitap eden özelliği ise 4 uygulamaya kadar ekranı bölebilmesi. Böylece birden fazla işi aynı anda yapabilecek. Tabletin Android 10 üzerinde markanın kendi ara yüzünü çalıştırması bekleniyor.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/22/honor-pad-7-launch-date-geekbench/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.