Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
69
Cevap
15875
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Honda CRV 1.6 Alinir mi yoksa beklenirmi ? (4. sayfa)
A
7 yıl
Yüzbaşı

Dedikleriniz de tamamen haklısınız ama fiyat da bariz fark var,145.000 verip 2.el arabaya binmek istemem ben,10.000 de bir bakım da çok ,reno da bakım 20.000 de bir.Normal bir kullanıcıya EDC gayet yeterli bence,bende EDC kullanıyorum gayet memnunum.Yakıt tüketimi de çok tatmin edici.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vvhopper
V
7 yıl
Teğmen

Fiyat farki evet haklisiniz ama 10bin km ye takilmayin araclari carpmayinca ariza vermiyor. Ayrica turkiyede 20bin bence cok fazla ben olsam kiyamam kadjari 10 binde yagini degistirirm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

Bu forumu okuyanların yanlış bilgilenmemesi açısından düzeltme gereğini görüyorum. Honda CRV C segmenti compact bir SUV dur.
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-V

Bu linktede görebileceğiniz gibi CRV bir Compact Crossover SUV dur ..Honda'nın ülkemizde satılmayan ve Mid-size crossover SUV (D sınıfı SUV) olan aracı Pilot dur .Onun da linki aşağıda;
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Pilot


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Le.Mans @Lova
A
7 yıl
Yüzbaşı

10.000 km de bakım aralığı çok az bence,arıza verse de vermese de 10.000 de bir servise 800-900 TL bayılmak hoş değil,renonun en büyük avantajı kadjar servis bakım ücreti 400 TL ve 20.000 de bir,insana sürekli servise para bayılmak koyuyor be hocam, vites bozulursa reno da kökü 3.500 TL,crv de 18.000 TL garanti dışı diyebilir servis güvenemiyorum servise bu yüzden kadjar diyorum yoksa crv daha iyi tabiki,40.000 TL fark var sıfırları arasında o da az para değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Crv, xtrail ile karsilastiriliyor bu durumda xtrail demi c segmenti ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tartekin
T
7 yıl
Yarbay

X-Trail D segmenti SUV dur, onun muadili Renault Koleos biliyorsunuz yakında geliyor.Karşılaştırma yapılıyor olması aynı segment olması anlamına gelmiyor..Millet tutup Clio ile Leon u da karşılaştırabiliyor mesela..Bir de şöyle genel bir yanılgımız var (buna bazen ben de düşüyorum) ;her D sınıfı araç illa C sınıfından üstündür gibi geliyor halbuki bazı modellerde yakından bakınca tersi olabiliyor.ben yıllar önce yurtdışında şirket aracı olaraj Corolla kullanırken arıza yapınca geçici olarak Mitsubishi Galant vermişlerdi ve D sınıfına terfi ediyoruz diye sevinmiştim..Kullanınca da Corollayı mumla aramıştım..Çok sonra Camry'e geçince D sınıfı neymiş anladım))

Şahsen ben istediği kadar C sınıfı olsun Honda CRV yi X trail e tercih ederim..bence şanzımanı dahi yeter. Bilhassa yeni kasa da arkayı da toparlamışlar ve 190 HP benzinli az kullananlar için ideal .Dizelden daha ucuz satacakları kesin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Le.Mans
L
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Peki segment nedir o zaman ? Cunku xtrail ile crv nin aynis sinifta olmamasi sacma. Qq ile karsilastiracagiz yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tartekin
T
7 yıl
Yarbay

Dünyada genel kabul görmüş kriterler var ; boyutlar,izolasyon ,kullanılan malzemelerin teknik kriterleri vs..Şimdi arayacak vaktim yok ama dünya otomobil kuruluşlarının yayınladığı segment listeleri vardı ,hepsine oradan ulaşmak mümkün..Bazı SUV lar var bu USA sitesinde;
http://www.caranddriver.com/features/2017-editors-choice-for-best-cars-trucks-crossovers-and-suvs
http://www.caranddriver.com/best-suvs-crossovers




Bu mesajda bahsedilenler: @Le.Mans
M
7 yıl
Binbaşı

Saçma olan ne onu anlamadım? Tabiki Qq ile karşılaştıracaksın aynı sınıftalar. Crv'nin "c" si bile compacttan geliyor bildiğim kadarıyla. Firma C segmenti diye üretiyor aracı sen ısrarla D segmenti yapmaya çalışıyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Le.Mans
L
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ben ısrarla nerede d segmenti yapmaya çalışıyormuşum ? xtraille karşılşatığı için d segmenti sanıyorumdum ayrıca birkaç yerde d segmentinde yazdıklarını gördüm. saçma olan nedir şimdi ? anlayıp ondan sonra yazarsak sevinirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lova
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.