Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HONDA CİVİC VTEC ES GAZ DA TİTREME VE STOP SORUNU
C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Beyler aracım Honda civic vtec es 2004 model otomatik. Araçta gaz da rölantide titreme ve bazen stop sorunu var. Normalden de çok fazla yakma sorunu var. Normalde 22-25 krş arası yakan araç şu an 35-45 krş arası seyrediyor şehir içi. Şehir dışında uzun yolda problem yok. 19-20 krş yakıyor.

Öncelikle dün gaz filtresini değiştirdikten sonra araçta ki rölantide titreme sorunu baya bi azaldı. Ayrıca gaz filtresini değiştirmeden önce 1 ve 2 vitesler de geçişlerde vurma yapıyordu. Bu sorunda ortadan kalktı gibi birşey. Tabi bahsettiğim sorunlar tamamen çözülmüş değil. Az biraz araştırma yaptığım da subay ayarı-gaz ayarı-Boğaz kelebeği temizlenmesi-enjektörlerin değişmesi vs gibi çözüm önerileri sunmuşlar. LPG markası da landirenzo. Tiksindim bu markadan sürekli bu sorunları çıkaran bi markaymış. Bu arada araç benzinde hiç bir sorun çıkarmıyor. Var mı daha önce başına gelen sorun nasıl çözüldü ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Binbaşı

Benzinde sorun yoksa eğer sorun lpg ile ilgilidir.
Enjektörleri ve map sensörünü kontrol ettirin.

En son subap ayarı ne zaman yaptırdıgınızı bilmiyorsanız yaptırın. Gaz kelebeği temizliğini de.
Bu iki bakım direk titreşimli çalışması ve rolenti devrinin sabit durmasını sağlar.



C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sıkıntı enjektörlerden çıktı. 2 tanesi hiç çalışmıyor 2 tanesi zayıf. Landirenzo olunca tanesi 250 den 1000 tl fiyat çıkardılar. Yaptırmadım. 350 e yerli uyumlu varmış onu taktırcaz bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.