Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
844
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hi-Fi Rush {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi





< Resime gitmek için tıklayın >




Reveal Trailer



https://www.youtube.com/watch?v=Y-2TR7_k8mE


Evil Within oyunlarının arkasında ki ekip olan Tango Gameworks den yepyeni bir oyun. Cel-Shade grafikli ritim aksiyon oyunu olan Hi-Fi Rush oyunculara müzikle harmanlanmış ilginç bir aksiyon deneyimi sunmayı amaçlıyor.






< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >







< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 30 Ocak 2023; 22:7:0 >

H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

An itibariyle Xbox Developer Direct de duyurulan oyun sunum bittikten sonra Xbox, PC ve Gamepass de çıkışını gerçekleştirecek.



H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oyun an itibariyle 299 TL den Steam de çıkışını yaptı.



K
geçen yıl
Yarbay

Enis Kirazoğlu'nun kanalında gördüm ben de. A-acayip bir oyun. Gamepass'e gelmesi pass kullanıcıları için güzel olmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Yarbay

eğlenceli oyun olmuş. dolby atmos ses desteği mevcut. müzik ritimleriyle birlikte öldürmek zevkli oluyor



İ
geçen yıl
Binbaşı

GamePass vasıtasıyla oynadım ben de ve bayıldım. Steam'de de satın alırım çok büyük ihtimalle. Türkiye'deki vasat altı oyuncu kitlesi bu oyunun da hakkını verememiş tabi konudan anlaşılacağı üzere.



İ
geçen yıl
Binbaşı

Oynadım bitirdim ve çok net fiyatı göz önünde bulundurulduğunda mükemmel bir oyun. Hack/Slash seven biri olarak seveceğimi tahmin etmiştim ancak bu kadar bayılacağım aklımın ucundan geçmemişti. Xbox oyun stüdyolarından son 10 yılda çıkmış en iyi oyundur bu net olarak.



H
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

"Bugün Tango Gameworks, Hi-Fi RUSH:Arcade Mücadelesi! Güncellemesi!'ni oyuna Xbox Series X|S, Xbox Game Pass ve PC'de sahip olan tüm oyuncular için ücretsiz olarak yayınladı. Ana oyunu tamamlayan oyuncular artık şu iki yeni oyun modunda coşmaya devam edecek: BPM RUSH! ve Power Up! Tower Up!
 
PM Rush! modunda oyuncular, ilerledikçe şarkıların hızlandığı zorlu dövüşlerde kapışacak. Oyuncular her biri 200 BPM'e kadar çıkan üç zorluk seviyesinden birini seçebilecek: Kolay, Normal ve EX.
 
Power Up! Tower Up! modundaysa oyuncular mevcut Ritim Kulesi modunun rastgele düşman grupları ve mücadelelerle yeniden düzenlenmiş bir versiyonuna tırmanacak. Ancak şöyle bir sorun var: Chai kuleye zayıflatılmış ve geliştirmelerini kaybetmiş biçimde başlayacak. Oyuncular aşamalar arasında geliştirmeler toplayarak yeteneklerini güçlendirebilecek ancak bunları dikkatli seçmeleri gerekiyor zira bu geliştirmeler sonraki savaşı etkileyerek oyuncuya kolaylık sağlayan ya da ilave zorluklar ekleyen eşsiz özellikler de sunuyor!"



https://www.youtube.com/watch?v=3BdLJg9V6eA


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tango_Gameworksten_HiFi_RUSH_Arcade_Mucadelesi_Guncellemesi_Cikti-118187.htm



R
9 ay
Binbaşı

oyunun türkçe yaması mevcut mudur acaba ?



P
5 ay
Yarbay

Bu oyuna BA-YIL-DIM!! Hi-Fi Rush'ı 12 saat sonunda bitirdim. Hack and Slash türünü pek sevmeyen biri olarak Hi-Fi Rush'a ne yalan söyleyeyim biraz uzaktım. Çok fazla olumlu yorum görünce ''en azından bi deneyeyim'' diye giriştikten sonra başından çok büyük keyif almış şekilde ayrıldım. Eğlenceli karakterleri ve diyalogları, sürükleyici hikaye anlatımı, oynanışı, skill sistemi ve gelişim hissi, görsel tasarımı, yaratılan evren, boss savaşları, combo çeşitliliği derken hepsi oyuncuyu içine çekmeyi rahatlıkla başarıyor. İlk birkaç bölüm -devamına nazaran- yavaş tempoyla ilerlediği için insanların oyunu biraz abarttığını düşünmüştüm. O bölümlerde ''herhalde 75-80 arası bir puan veririm'' diye düşünürken bi yerden sonra artan gameplay çeşitliliği, farklı bölüm tasarımları ve senaryonun iyice içine almasıyla aldığım zevk katbekat arttı.

Xbox stüdyolarını tebrik ediyorum. Son yıllarda sanki hiç kaliteli işler yapmıyormuş gibi biraz fazla eleştiriliyor bence fakat bünyesinden çıkan Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2 ve şimdi de Hi-Fi Rush ile birlikte 3 tane üst seviye baba yapım çıkarmış oldular. Hepsi de en az 90'lık oyunlar benim gözümde. Eksik olarak ise 2 tane şey söyleyebilirim ki bunlar aslında çok rahatsız etmedi beni, sadece olsalar daha iyi olurdu. İlki gitar dışında birkaç tane daha silah kullanabilmek isterdim. İkincisi ise parkur, hoplama zıplama kısımları biraz daha detaylı ve çetrefilli olabilirdi. Veee bu kadar. Çizgi roman tarzı görsellerden tiksinmiyorsanız veya ne bileyim mizahi hikayelerden nefret etmiyorsanız Hi-Fi Rush'ı koşulsuz şartsız herkese tavsiye ediyorum



C
5 ay
Yarbay

Oyun çok keyifli gerçekten ben de yeni başlayabildim. Bu ritim olayını ilk olarak Metal: Hellsinger ile denemiştim ve onda da çok hoşuma gitmişti.
Ritim olayının dışında da oyunun seslendirmeleri, çizimleri falan çok hoş. Harika!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.