Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
781
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HGS - OGS almamış araca satış sonrası gelen cezalar
D
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

12 Ekim tarihinde Amerika'da ikamet eden ama pandemi sebebiyle dönüş yapamamış bir arkadaşın kısa süreli kullanmak için aldığı aracını satın aldım, kendisi aracı kış sonunda satın almış ama bu süre zarfında HGS vs almadan kaçak geçişler yapmış. Satın alımdan önce KGM sitesinden sorgulamada baya güzel cezalı geçişler çıktı, kendisine belirttiğimde cezalı şekilde her şeyi ödedi ve noterde borçsuz şekilde devir aldım. Ancak kendim İş Bankası üzerinden etiket sipariş ettikten sonra nedendir bilinmez yeniden kontrol edesim geldi ve şu an daha önce yansımamış cezalar görünüyor.

Bu durumda; plaka değişmediği için benim bakiyemden mi düşüm olacak? Buna itiraz için KGM'ye mail attım zaten, beni de bağlayan borçlar olmadığı bariz belliyken çözüme ulaşacaktır tahmin ediyorum. Eğer kendisi adına bir HGS etiketi olmuş olsa çok da sorun olmazdı muhtemelen ama bu garip durum hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.