Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4952
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Instagram hesabında şüpheli hareketler saptadık
E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, 
İnstagram 3.parti uygulaması kullandığım için hesabımı geçici olarak askıya aldı. Reports+ uygulaması ile giriş yaptım daha önce bu uygulamayı kullanıyor olmamam rağmen hemen ardından şüphelendiğim için instagram uygulamasına girdim. Hesabın geçici olarak askıya alındı sorunuyla karşılaştım. E-mailime gönderilen kodu yazdım ama kabul etmedi sonrasında defalarca tekrarladım ve hep aynı kodu aldım. Şifremi değiştirdim ve instagram securitye bir mail attım. Ne yapmam gerekiyor? Beklemeli miyim? Alternatif olarak instagrama hesabının bana ait olduğunu nasıl kanıtlayabilirim. Hesabım şu an güvende mi yoksa çalındı mı? Lütfen yardımcı olun. 
hata:Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi
Instagram hesabında şüpheli hareketler saptadık ve güvenlik önlemi olarak hesabını geçici olarak kilitledik.Instagram gibi görünecek şekilde tasarlanmış bir internet sitesine şifreni girmen sonucu hesabın başkasının eline geçmiş olabilir. Bu tür saldırılar şifre tuzağı olarak bilinir.
Sonraki birkaç adımda, hesabını güvene alıp tekrar giriş yapman için kimliğini doğrulamanı isteyeceğiz.





C
3 yıl
Yüzbaşı

Bende reports kullanıyorum,keşke yardımcı olabilsem,öne çıkardım




Bu mesajda bahsedilenler: @exequeen
I
3 yıl
Yarbay

Ben reports kullandım sadece 2 gün.
Reports yükledikten 2 gün sonra hesabım beğenme engeli yedi, beğendiğim gönderilere girdim ve aşağıya ine ine bitmeyen tanımadığım abuk sabuk hesapların fotoğrafları beğenilmişti. En başta salladım takmadım sonra beğeni engelim kalkınca beğendiğim gönderileri sürekli olarak kontrol ettim ve her sayfa yenilediğimde beğendiğim gönderilere saniyeler içinde 15-20 saçma kişinin fotoğrafları beğeniliyordu.

Reports uygulamasını silip şifremi değiştirdim ve benim beğendiğim fotoğraflar dışında başkalarının fotoğrafı beğenilmedi.

Reports uygulaması hesabı şifreyi değiştirip çalmıyor ancak, sizi bir bot gibi kullanıyor. İnternette görmüşsünüzdür beğeni satan ve takipçi satan siteler/uygulamalar var, onlar böyle uygulamalara şifresini giren insanları kaydediyor ve, bir kişi beğeni paketi satın alınca sizin hesabınızı kullanıyorlar gerçek bir kullanıcı tarafından fotoğrafı beğeniliyor gibi düşün.

O yüzden hiç bir 3. parti uygulama kullanmayın, orjinalini kullanın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.