Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
695
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Her Pazar CS veya HL Turnuvası[ÖDÜLLÜ]
M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, isterseniz konuya değinmeden önce kendimi tanıtayım ki bu işlerde ne kadar tecrübeli ve bilgili olduğumu görün. Ben Myth.Kendim şuan lise son sınıf öğrencisi olmak ile birlikte üniversite sınavına hazırlanıyorum. Yaklaşık 3 yıldır biri 31 bin kişilik Team Türkman , diğeri 4 bin kişilik Cobe Prospectus 2 steam grubunun kurucusuyum. Steam profilimde burada bulunmaktadır.Bu gruplarda bir zamanlar günlük olarak çekilişler,yılbaşında büyük çekilişler yapardık. Ayrıca bir sürüde reklam teklifi alırdık. Güzel günlerdi.

Ayrıca kendim yazılım,robotik ve veritabanları ile ilgileniyorum. Okuduğum liseyi birçok yarışmada,projede ve fuarda temsil ettim. Ayrıca kendim internette birçok yazılım kursu bitirdim ve birçok sertifika aldım. Bu kısımda kariyerimi kısaca özetledim. Kariyerimi daha detaylı incelemek için linkedin hesabım :https://www.linkedin.com/in/berkay-gebes/

Evet,kendimizi tanıttığımıza göre şimdi konuya gelelim.

Arkadaşlar, 2000li senelerde yaşanılan zevki yine yaşatmak istiyorum ve bunun için her hafta turnuva düzenlemeyi düşünüyorum. Turnuvalara fazla katılım olması için ödül koymayı düşünüyorum. Tabi ödül içinde turnuvaya katılımın ücretli olması gerekiyor. Bu katılım ücreti de sizin isteğinize göre de artabilir. Bu tür konular her pazar günü bir sonraki turnuva için oylamaya sunulacaktır. Her yapılacak eylem sizin oylamalarınıza sunularak tam bir kullanıcı memnuniyeti sağlamaya çalışacağım.

Şuan tek kişilik bir ekibiz. Ama turnuvalarımıza katılan kişi sayısı çok fazla olursa 3 kişilik bir ekip kurabiliriz. Tabiki bu 3 kişiyi bir form ile en yetkin kişileri seçeriz.

Son olarak bu projeyi test etmek için bir deney yapalım.

Sanki 9 Şubat Pazar Günü CS 1.6 1vs1 Eleme Usüllü Ödüllü Turnuvamız var diyelim. Şimdi deneme turnuvamızın özelliklerini listeleyelim:

  • Minimum(En az) katılım 150 kişidir. Yeterli katılım sağlanmazsa turnuva iptal edilir. Katılım ücretini aldığımız kişilerin parasını en yakın zamanda geri öderiz veya bir oylama yaparız. Belirteceğimiz katılım ücretini kabul ederseniz turnuva başlar.

  • Katılım ücreti 5 TL'dir.

  • Ücretleri, Belirteceğimiz Papara veya İninal Hesabına aktarıp bize kanıtlarla bildirdiğiniz an isminiz listeye alınır.

  • Turnuva iptal olursa alınan ücretler geri verilir. İninal'dan ücret ödeyenler için, ininal para transferlerinde 1 TL kestiği için onlara verdiği ücretin 1 TL eksiği hesaplarına aktarılıyor. Bunun için üzgünüz fakat yapabileceğimiz birşey yok. Çünkü bunlar İninal'ın kuralları ve biz birşey yapamıyoruz.

  • Turnuvamızda hile,yasaklı veya kötüye kullanılan yazılım kullanılması yasaktır.

  • Turnuvamıza sXe yazılımı ile katılmak zorunludur. Çünkü hile kullanımını en aza indirmek istiyoruz. sXe hile engelleyici bir program.


Bu bir deneme turnuva olduğu için başta belirttiğimiz gibi test ediyoruz. Bu yüzden sadece bu konunun yorumuna "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir. Ayrıca "Öne Çıkar" butonuna da basarsanız turnuvamızdan daha çok kişi haberdar olur.Pazar günü katılan kişi sayısını görüp bir karar vereceğiz. Katılım güzel olursa belki 16 Şubat Pazar Günü'ne bir turnuva düzenleyebiliriz.

Sevgilerle ve saygılarla haberinizi bekliyorum.

İyi günler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythCoder -- 10 Temmuz 2020; 3:14:51 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.