Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
624
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada saçmalıkları - Bonus hakkımı yedi!
Z
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

1. 21 Aralık kampanyasında birkaç adet siparişim oldu. Siparişler gelmeye başladı fakat 5 liralık bir ürün beni hiç bilgilendirmeden farklı gönderilmiş. Bunun için aradığımda geri kargoyla iadesini yapın deniyor. 5 lira için kargoyla uğraşacakmışım!
2. Bunun üzerine aynı siparişte 2 ürün için tedarik edilemiyor diye mail geldi. Madem tedarik edemeyeceksiniz neden satışını yapıyorsunuz. Yerine almak istesem 21 Aralık kampanyasından aldığım ürünün fiyatı şimdi farklı deniyor. Garip olan 8 liralık ürün için kafasına göre farklı ürün gönderiyorlar, madem istediğim yok onun için neden mail atmıyorsunuz? Bu iki ürün için farklı ürün göndermiyorlar onun yerine mail atıyorlar.
3. Neyse dedim indirimli aldığım haliyle başka ürün satın alayım.
Ürünlerin liste fiyatlarını kontrol ederek değişim talebinde bulundum.
Değişiminiz gerçekleşti dediler , tamam dedik.
Sipariş kısmına tekrar geldim , 18tl'lik ürünü 13 liradan vermişler.Toplam siparişim 100tl altına düşmüş ve Garanti bankası haklı olarak verdiği bonusu geri almış.

Bu konuları tekrar tekrar hem mh'yi arayarak hemde canlı sohbet üzerinden dile getirmeme rağmen her defasında özür dilemekten başka birşey yapmadılar.


Tam bir zulm oldu buradan sipariş vermek , ilk siparişimde iki tablo almıştım biri farklı gelmişti.Her zaman denk gelmez heralde dedim ama üç siparişimin ikisi tam bir fiyasko oldu.


Sitedeki üyeliğimi sildirdim. Hepsiburada bedava ürün verse benim için bitmiştir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.