Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
861
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada hesap sahibi tarafından siparişim iptal edildi
1
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum bu akşam hepsiburadanın fırsatlar kısmında indirimde yakalamış olduğum iki adet ikili tefal tava seti ve bir adet klozet sipariş verdim ancak bu siparişleri daha önceden ücretini ödeyerek almış olduğum indirim tanımlı hesap üzerinden yaptım ancak yapmış olduğum bu alışverişin o hesapla yapıldığının farkında değilim çünkü bir ay kadar önce bu hesabı kullanmıştım ondan sonra bu hesaba girmemiştim ve siparişlerimi adresim de kayıtlı olduğu için otomatik olarak verdim anlık olarak indirime giren bu ürünleri çok zor koşullarda aldım ancak hesap sahibine sanıyorum siparişiniz alındı uyarısı gitti ki siparişlerim sayfasından hesap sahibi kişi ürünlerimi iptal etmiş. Hepsi burada müşteri hizmetlerini aradım ürünlerin neden iptal edildi diye müşteri hizmetlerinin verdiği cevap şu; ürünlerin iptalini siz gerçekleştirmisiniz siz istemişsiniz. Daha önce indirimli hesabı aldığım kişi belli bu indirimi aldığım WhatsApp grubu belli benim ismim belli beni arayıp bulup siparişi sen mi verdin neden verdin nasıl verdin vermeseydin neden verdin Gibi SORULAR sorarak cevabını aldıktan sonra iptal etseydi ya da iptal etmeseydi sizce daha iyi olmaz mıydı çünkü ben onun hesabı buyla herhangi bir indirime dahil olmadım herhangi bir indirimden yararlanmadım. Bu hesabın sahibini buldum ve sordum sen mi yaptın bunu dedim evet ben yaptım dedi neden yaptığını sordum habersiz verilen bütün siparişler iptal ediyorum dedi ben de dedim ki beni arayıp sorup bulabilirdin neden iptal etme gereği duydun dedim. Benim işim gücüm yokta seni mi bulacağım dedi ve beni engelledi. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O
4 yıl
Yarbay

hepsiburada da 3.parti satıcılar sıkıntılı. ben hepsibura dan alış veriş ederken satıcısı hepsibura nın kendisiyse alıyorum. yoksa amazon.tr ye bakıyorum orada da amazon.tr kendi satıyorsa alıyorum. ha orada da yoksa mecburen 3.parti satıcılardan alıyorum.



M
4 yıl
Binbaşı

Hesap sahibi şifreyi değiştirmeliydi. Ben hesap kullanacaksam devir istiyorum direkt.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

1
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hesabı şahsi bir hesap olsa, indirim yüklü olsa yada başka bir avantajım olsa anlarım ancak bunların hiçbiri yokken , rastgele açılmış bir hesabın peşine düşüp intikam alır gibi hislerle davranmak; ben alamadım başkasına yar etmem duygusudur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.