Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
113
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HEPSİBURADA 75/15 -- HIZLIAL 200/20 -- MUDO.COM.TR %15 İNDİRİM -- GEZİNOMİ 1000/100 İNDİRİM
İlan Türü : #Satılık
Elektronik : #HızlıAl
Firma : #Hepsiburada #n11
Tatil : #Gezinomi
Tekstil : #Mudo
E
9 yıl
Er
Konu Sahibi

HEPSİBURADA 75 lira ve üzeri alışverişlerde 15 TL indirim, kod şeklindedir yalnız kendi hesabımda kullanılacaktır, kodla birlikte hesap bilgileri de verilecek satın alma gerçekleştikten sonra hesap geri alınacaktır. SADECE 3 TL.

HIZLIAL 200 lira ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim hesaba tanımlıdır, hesap satın alma işlemi gerçekleştikten sonra geri alınır. SADECE 5 TL.

MUDO.com.tr Maximiles veya Maximum Kartınız ile yapacağınız alışverişte herhangi bir harcama limiti bulunmaksızın % 15 anında indirim, SADECE 5 TL.

GEZİNOMİ.com Referans numaranızla gezinomi.com’dan, 444 77 44 çağrı merkezi ve Gezinomi Şaşkınbakkal ofisinden Maximiles veya Maximum Kart ile yapacağınız 1.000 TL ve üzerindeki peşin veya taksitli otel, tur ve gemi turu alışverişinde 100 TL anında indirim kazanabilirsiniz. SADECE 5 TL.

Detaylı bilgi:
Hepsiburada geçerli olmayan kategoriler:
Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, Kraft ürünleri, hediye kartı, TL kartı, TL yükleme ve Vodafone sözleşmeli ürünlerinde kullanılamaz. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirelemez.
Hızlıal geçerli olmayan kategoriler:
Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek ve puan kazandırılmayacaktır. Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri kampanyaya dâhil değildir. Bu kampanyamız başka kampanyalarla birleştirilemez.

ÖDEME:
İş bankası

İletişim için pm atınız.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.