Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
730
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: hepsi buradadan ps3 aldım nstc çıktı (2. sayfa)
U
10 yıl
Yüzbaşı

Forumda ikinci el ps3 çok fazla kozmetik olarak temiz bir pal makine bulabilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yarbay

Hepsıburada bedava birşey verse almam..

Forumda bununla ilgili sayısız konu mevcut ..

Bana da kullanılmış elektronık urun göndermıslerdı seneler evvel ılk ve son oldu ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

izmir bimeksten 750 tlye sıfır aldım oyunsuz slim kullanııcıyıdm süper silime geçtim daha iyi dahaz az ses ve daha az ısınma var banada pahalı geldi ama ps4 almanın şuanda tam vakti değil daha düzgün oyun yok seneye bakıcaz ps4 e


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun,güle güle kullan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

saolasın kardeş bide ben baktım türk sitelerde hiç yok ps3 süper slim için dikey stand türkiyede satan bir yer varmıdır acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Binbaşı




L
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

PS4 almayın illa da en son çıkan, çok da aman aman olmayıp sıradan oyunlara 200 lira bayılıp onları oynayacağım demiyorsanız tabii. PS3 oynamamış bir adamı 2 sene rahat götürür. PS5 çıksın sonra da PS4 alınır. Gerek yok oyunu olmayan, PS3 oyunları yamalı bohça gibi çıkarılan bir sisteme o kadar para bayılmaya. 950 lira da verilmez tabii ama PS3'e.

Farketmedin sanırım bızde aynı seyı soyluyoruz kardes.900 tl verecek adam neden ps3 alsın.. Birde sen 200 tl yemi alıyorsun oyunları ? :)

Yok ya ben en son oyunlardan bahsediyorum. Yoksa PS4ün oyun birikimi olmadığı için bekleyip durmak gerekecek PS3'te hazır birikmiş oyunları oynamak varken. Neyse 900 verilmez PS3'e açık net, ama bence PS4'e de daha o kadar para verilmez, çoğunluk oyun çıksın diye bekleyip oturuyor, çıkacak oyunlar da Last of Us, GTAV filan. Hadi biraz daha iyi olur grafikleri de o kadar aman aman bir fark yok grafik olarak, oyunlar da birebir aynı zaten içerik olarak.



E
10 yıl
Onbaşı

S.a kardeş neyde karar kıldın şimdi . Ps3 sıfır kutu mu aldın ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

800 tlye aldım 2 oyunlu bimeksten



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.