Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
30095
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Hem Okuyup Hem Askere Gitmek İstiyorum Seçeneği (3. sayfa)
E
2 yıl
Yarbay

Hem öğrenimime devam edip hem bedelli askerlik yapmak istiyorum kısmını anlamadım. 2023 Ağustos için tercih yaptım ama önümüzdeki ay yüksek lisans kazanma durumum var. Yüksek lisans kazanırsam bedelli askerliği yüksek lisansın tatil olduğu anda yapacağım. Askerlik şubesini arayıp bunu sordum 1.yi işaretle bedelli yapacaksın sonuçta dedi. 2. şıkkın ne olduğu hakkında fikri olan var mı?



M
2 yıl
Er

Olay da burada işte, Ağustos tercih ettiniz ama ya tercih ettiğiniz ay çıkmazsa. Böyle bir ihtimal de var. Farzedelim ki Nisan ayı çıktı ama eğitiminiz var olay nasıl oluyor onu soruyorum aslında.



B
2 yıl
Er

Arkadaşlar merhabalar,

Ben de şuan Kasım celp dönemi için yoklama başvurumu yapacaktım. Haziran da üniversiteden mezun oldum yoklama başvurumu yaparken de mezuniyet bilgilerim gözüküyor. Fakat erteleme iptali yerinde hem okuyup hem askere gitmek istiyorum şıkkı ve bedelli yapmak istiyorum seçenekleri var. Hangisini seçmem lazım? Herkesde böyle mi? Yoksa bende mi bir sorun var? Bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Er

Aynı sorun bende de var.Bugün mezun oldum.Tecilimi bozdurmak istediğimde hem okuyup hem askere gitmek istiyorum çıkıyor.Şubeyi aradığımda siz hem okuyup hem askere gitmek istiyorum seçeneğini işaretleyin,biz zaten burdan bakıp düzeltiriz dediler.Açıkçası güvenemedim çünkü askerliğmi yedek astsubay olarak yapmak istiyorum.



C
2 yıl
Er

Arkadaşlar asal yoklamamı yaptım mezuniyetim aşama kısmında gözüküyordu fakat en son bütün aşamaları tamamlayıp nihai halini gösterdiği pdf'te mezuniyet ile ilişikli meslek kısmı karşısı boş gözüküyor böyle olması normali mi yoksa mezuniyetin yansımasında mı bir problem var ?
< Resime gitmek için tıklayın >



B
geçen yıl
Er

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm. Fakat buraya yazmak sonradan aklıma geldi. Eğer çözemeyen arkadaşlar var ise şöyle yapabilirler ben böyle yaptım,
askerlik şubesine gittim durumu anlattım. Onlar mezuniyetin sistemlerine düşmediğini söylediler. (mezuniyeti askeriyeye bildirmek lazım). Sistem üzerinden beni mezun gösterdiğini çözüleceğini söyledi. Kontrol ettiğimde olmuştu.



R
geçen yıl
Teğmen

Benim üniversitem var fakat kayıt yenilemedim pasif durumda.
Kilodan dolayı erteleme alacağım %99, hem okuyup hem askerlik yapmak istiyorumu seçmem problem olur mu ?



S
2 ay
Er

Hocam bu sisteme nasıl girebilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MKAMusty
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.