Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
487
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hem güzel hem dayanıklı | Honor Watch GS Pro ilk inceleme
F
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Akıllı saat dünyasında rekabet her geçen gün artıyor. Kullanıcıların daha fazla ilgi göstermeye başladığı bu alanda, en önemli oyunculardan biri olan Honor, en dayanıklı akıllı saat olarak aynı zamanda 25 güne kadar pil ömrü sunan Honor Watch GS Pro'yu duyurdu. Bu saat güçlü özellikleriyle birlikte iddialı tasarımıyla da göz alıcı olmayı başarıyor. 

 Haberi Portalda Gör

G
4 yıl
Binbaşı

Gerçekten anlamadığım bir şey var bu tarz saatleri sahada göstermediğiniz zaman hiç bir şey ifade etmiyor. Ayrıca aktivite saatlerinin aktivite esnasında nabız verilerinin gps inin bununla ilgili kendi yazılımının veya 3. parti yazılımlar la ne kadar doğru çalışıp çalışmadığını göstermediğiniz sürece hiç bir esprisi yok. Burası DH ise bence gerçekten bu saatleri nasıl ki ekran kartlarında karşılaştırma yapıyorsunuz rakipleri ile bunlarla da yapmanız gerekiyor. Yoksa anlattıklarınız hava civa biraz kusura bakmayın

Ben mesela Garmin'e bir alternatif arıyorum ama anladığım kadarı ile sadece DH da ara yüz göstermekten fazla bir şey olmuyor. Buralarda bulamıyoruz fakat yurt dışında şahane işler yapan siteler var fakat bizim ülkemizde maalesef herkes gibi DH da spordan baya uzak ve anlamadıkları için işin içine girmek istemiyorlar sanırım. Üzüntü verici maalesef. Keşke bizde de olsa çok isterim.

Mesela ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında Spor yapan biri için işlemcinin çok bir önemi yok yazılımın ne kadar doğru bilgi verdiği anlık antrenman içinde veya antrenman sonrası geri bildirimde aynı zamanda efektif olması için size ön görülerde bulunması lazım. Recovery süreleri gibi yoksa içine koydukları bu aktivitelerin hiç bir önemi yok basit bir beyaz yakalı saati olmak dışında. İşte arayüz değiştirip hava atarsın bunu da yapan tonlarca bundan çok daha ucuz saatler var zaten.

Birde bu satler nabızbandları ile çalışıyormu onu çok merak ediyorum gerçekten terlediğinizde. Veya kışın karda koşarken bunu eldiveniniz üzerine taktığınızda bunabız bilgisini nereden alacak çok basit bir bilgi ama buda yok.
Lütfen bu işi yapan birileri ile saati test edin arazide triatlon da sadece koşuda pist ortamında.

Kimseyi bulamazsanız yardımcıda olurumama lütfen uygulamalrı




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.