Sa arkadaşlar Geçtiğimiz günler de laptopumun ekranı kırıldı ve ben de cıkardım, ekransız bir şekilde hdmi ile tv ye bağladım ve oradan kullanmaya başladım.. İyi güzel derken laptopumda sıkıntılar meydana geldi ve ben de format atmak zorundayım, yalnız tv ye görüntü "windows başlatılıyor" dan itibaren geliyor yani dos'da görüntü alamıyorum bu problemi nasıl çözebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Geçtiğimiz günler de laptopumun ekranı kırıldı ve ben de cıkardım, ekransız bir şekilde hdmi ile tv ye bağladım ve oradan kullanmaya başladım.. İyi güzel derken laptopumda sıkıntılar meydana geldi ve ben de format atmak zorundayım, yalnız tv ye görüntü "windows başlatılıyor" dan itibaren geliyor yani dos'da görüntü alamıyorum bu problemi nasıl çözebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >