Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDD takınca bilgisayar açılmıyor ya da sorun çıkartıyor
M
3 yıl (271 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,
Bilgisayarımda 1 adet SSD, 1 adet HDD mevcut. Sabah saatlerinde format attım. Format atana kadar hiçbir sorun yoktu. Format attıktan sonra farklı bir sorun ile karşı karşıya kaldım.
HDD bağlantılarını söküp bilgisayarı başlatırsam, hiçbir sorun yaşamıyorum. Gayet stabil bir şekilde açılıyor. Bu arada SSD'yi sistem, HDD'yi depo olarak kullanıyorum.
Fakat HDD bağlantısını yaptıktan sonra bilgisayarı açarsam boot ekranında imleç sürekli dönüyor, açılmıyor ya da tamir işlemi başlatıyor.
Tamir işlemini beklersem yaklaşık 1 saat kadar sürüyor bitimine müteakip sıkıntısız bir şekilde açılıyor.
SSD ve HDD'yi yaklaşık 10 gün önce aldım, bu süreçte hiçbir sorun yaşamamıştım.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.