Merhabalar; Değerli DH üyeleri bu sorunuma acil çare... Arkadaşımın bilgisayarının olur olmadık yerde reset atması nedeniyle çözümün formatta olacağını düşündük. Tam format atacağım derken 160 GB'lık HDD'nin WinXP format sayfasında 130 küsür göründüğünü farkettim. Ayrıca zar zor atılan formattan sonra da durum değişmemişti. Format kararı almadan önce kaybolan alanın arkadaşımın kullandığı alana eşit olması da tesadüf gibi gelmedi. Yani formattan önce HDD'nin yalnız 30 GB'ı doluydu. Acaba Setup,DOS,Windows arayüzlerinde bulamadığım 30 GB nerede saklı, resetler nedeniyle hasar almış alan olabilir mi? Bu alanı nasıl tekrar bulabilirim. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler. . . (Anakart: AsRock'ın LGA775 destekli bir modeli, 2006 model)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
başka etkin bölümü sil başka bir pc ye tak ikinci disk olarak bilgisayarım sağ tık yönet kısmından disk yönetimi kısmından diskin boyunuta bak düzgün ise orada biçimlendirmeyi dene
Değerli DH üyeleri bu sorunuma acil çare... Arkadaşımın bilgisayarının olur olmadık yerde reset atması nedeniyle çözümün formatta olacağını düşündük. Tam format atacağım derken 160 GB'lık HDD'nin WinXP format sayfasında 130 küsür göründüğünü farkettim. Ayrıca zar zor atılan formattan sonra da durum değişmemişti. Format kararı almadan önce kaybolan alanın arkadaşımın kullandığı alana eşit olması da tesadüf gibi gelmedi. Yani formattan önce HDD'nin yalnız 30 GB'ı doluydu. Acaba Setup,DOS,Windows arayüzlerinde bulamadığım 30 GB nerede saklı, resetler nedeniyle hasar almış alan olabilir mi? Bu alanı nasıl tekrar bulabilirim. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler. . .
(Anakart: AsRock'ın LGA775 destekli bir modeli, 2006 model)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 30 Nisan 2007; 22:20:46 >