Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
261
Tıklama
1
Öne Çıkarma
HDD Bad Sector yok fakat Harddisk çok yavaş
C
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, 1.5 ay olmadı bir Toshiba 1 TB harddisk satın aldım ve 2. gece indirmeye bıraktığımda sabah kalkınca farkettim ki yazdırma hızı 1-2 mb. dı, pc yi kapatıp hddyi çıkarıp taktım ve sorun düzeldi fakat bi kaç kere daha böyle yaptı yani çıkarıp takınca düzeliyor, bu aralar ise bi anda pc donuyor 25-40 saniye sonra kendine geliyor. Hdd takılı iken SSD'de bulunan oyunum kasıyor çıkarınca kasmıyor. Bundan önce kullandığım harddisklerdede aynı problem oldu HDD takınca pc açılmıyor sata kablolarını çıkarıp takınca bazen açılıyor ama sadece SSD varken sorunsuz çalışıyor bilgisayar. HD Tune ile tarama yaptım fakat Bad Sector çıkmadı, yardımlarınızı bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizYLDZ -- 21 Şubat 2021; 18:38:42 >

F
3 yıl
Binbaşı

windows indexlemeye çalışıyor olabilir. o disk için superfetch'i kapatmayı denediniz mi?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam siteden bildirim gelmediği için mesajınızı göremedim özür dilerim, superfetch'in tam olarak ne olduğunu bilmediğimden kapatmak aklıma gelmedi yardımcı olur musunuz?




Bu mesajda bahsedilenler: @fp
C
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fp

windows indexlemeye çalışıyor olabilir. o disk için superfetch'i kapatmayı denediniz mi?
Hocam superfretch. Ney ve ssdler icinde kapatikmasj gerekirmi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.